Macera Gemisi Yarışmacıları Kimler? Şanslı Çiftler Kim?


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 10:44
0

Sıra dışı formatı ve Açelya Kartal’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek olan yarışma programı Macera Gemisi başlıyor! 4 hafta boyunca farklı çiftlerin bir gemi ile başlayan yolculukları ve zorlu mücadeleleri izleyiciye sunulacak. Peki Macera Gemisi’nin gözü kara yarışmacıları kim?

Kanal D’nin her yaz benzer formatta bir yarışma programını izleyiciyle buluşturduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz senelerde Alabora isimli bir programı ekrana getirmiş fakat beklenen başarıyı gösteremediği için yayından kaldırılmıştı.

Macera Gemisi programının ilk bölüm yarışmacıları belli oldu. İlk hafta zorlu mücadeleyi Güneş çifti üstlenecek. İlk olarak Gökhan Güneş ve eşi performanslarını sergileyecek.

Gökhan Güneş Kimdir? İstanbul doğumlu olan Güneş amatör bir oyuncudur. Macera Gemisi yarışmasına eşi ile katılmıştır. Yarışmanın oldukça iddialı isimlerinden biri olan Gökhan Güneş daha önce Arka Sokaklar dizisinde figüran olarak rol almıştır. Çiftin birde erkek çocukları vardır.

Diğer çiftlerle ilgili bilgilere henüz ulaşamadık. Fakat araştırmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda konuyla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Yarışmanın ilk bölümü Çarşamba akşamı saat 22.00’da yayınlanacak. Fakat haziran ayından itibaren hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak. Pazar akşamları ise puanlar toplanacak ve haftanın finali yayınlanacak. Dört haftanın sonunda en başarılı olan yarışmacı büyük ödülün sahibi olmaya hak kazanacak.

Macera Gemisi 24 Mayıs Çarşamba heyecan dolu ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında. Sizce Macera Gemisi Yarışması nasıl bir yarışma beğendiniz mi izlenebilir mi?

https://www.youtube.com/watch?v=cky-wv601YU