Macera Gemisi Neden Final Yaptı? Macera Gemisi Neden Yok?


Güncelleme: 12 Haziran 2017 : 18:47
0

Macera Gemisi neden yayınlanmıyor? Macera Gemisi neden final yapıyor? Macera Gemisi programı neden bitti?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz haftalarda başlayan program Macera Gemisinde sona gelindi. Büyük umutlarla televizyon ekranlarına getirilen program ani bir kararla kaldırıldı. Macera Gemisinde iki çift büyük bir mücadelenin içerisine giriyordu. Büyük mücadele, ilk olarak Mykanos’ta başlıyordu. Çiftler Myknos’ta hem Türk mutfağının hem de Yunan mutfağının en ünlü yemekleriyle buluşup yemekleri yemek üzerine bir yarışma yapıyorlardı.

Yarışmanın ikinci aşamasında ise 10 farklı dükkandan farklı şekillerde Mykanos yazılı magnet  almak çiftlere puan kazandırıyordu. Ardından program doğal güzelliğiyle meşhur olan Santorini’de devam ediyordu. Burada da kadın yarışmacılar hem eşlerini kuma gömüyor hem de onlara limon yedirme yarışması yapıyordu. Son aşamada ise kadınlar ağızlarında tenis topu taşıyor, erkekler de toplarla on adet basket atmaya çalışıyordu.

 

 

Eğlence programı olarak tasarlanan yarışma, izleyicilerden geçerli not alamadı. Ben Bilmem Eşim Bilir formatında olmasına rağmen yarışmadaki etaplar izleyicinin dikkatini çekmedi. Açelya Kartal’ın sunuculuk görevini üstlendiği program, ilk önce Çarşamba akşamları yayınlanmaya başladı. Ancak program hiç ilgi çekmedi. Reyting listelerinde en alt sıralarda yer aldı.

Programının kötü gidişatının ardından günü değiştirildi. Pazar akşamına alınan program yine istenilen başarıyı gösteremedi. Bu nedenle yayından kaldırılmasına karar verildi. Sizce programın yayından kaldırılması doğru bir karar mı? Macera Gemisi formatında başka bir program olmasını ister misiniz? Yarışmada ne gibi oyunlar olmalı? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.