Macera Gemisi Çekimleri Nerede Yapılıyor? Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 23:11
0

Kanal D’nin yepyeni yarışma programı Macera Gemisi nerelerde çekiliyor? Açelya Kartal’ın sunuculuğunu yapacağı Macera Gemisi, sıra dışı formatıyla izleyenlere keyif dolu dakikalar yaşatacak. Peki yaz sezonuna damgasını vuracak olan Macera Gemisi Çekimleri Nerede Yapılıyor? Nerede Çekiliyor?

Yaz aylarına özel bir formatta ekrana gelecek olan programda çiftler bir gemi ile sahil sahil gezecek. Her durakta kendilerine verilen zorlu görevleri yerine getirmek için mücadele verecekler.

Programın çekimleri Ege’nin birbirinden güzel sahilleri ve adalarında gerçekleşecek. Çekimler için Ege’nin tercih edilme sebebi ise iklim koşulları diyebiliriz. Ege Deniz’i sakin ve durgun sularıyla gemi ulaşımına en uygun denizimizdir. Santorini Adası, Sisam Adası, Rodos Adası ve Sakız Adası birbirinden güzel adalarda gerçekleşecek olan çekimler mayıs ayının ilk haftası başladı. Sadece yaz sezonu yayınlanacak program eğer istenilen başarıyı gösterirse her sene tekrarlanacak.

Programın formatı hakkında bilgi verecek olursak; Macera Gemisi’nde dört hafta boyunca farklı çiftler yarışacak.  Ve dört bölüm sonrasında rakibine üstünlük sağlayan çift büyük ödülün sahibi olacak.

Dizilerin yaz aylarında sezon finali yapmasından kaynaklanan boşlukların bu tarz eğlence programlarıyla doldurulması sağlanıyor. Survivor benzeri bir program olduğu düşülse de, Macera Gemisi bu güne kadar yayınlanan yarışma programlarından oldukça farklı bir konsepte sahip olacak.

ilk bölümü 24 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Sizler yeni yarışma programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Tutacak mı? Seyir kalitesi var mı?

Macera Gemisi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=cky-wv601YU