Lee Seung Gi ve Suzy Vagabond Dizisi ile Geri Dönüyor


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 14:12
0

Vagabond Kore dramalarını sevenler tarafından 2019’un en çok beklenen yapımlarından biri olmuştur. Lee Seung Gi ve Bae Suzy en son 2013 yılındaki Gu Family Book dizisinde yer almıştı. Çift olarak sevilmişlerdi ve bunun üzerine 2019 yılı için tekrar beraber dizi çekmeye başladılar. Konusu, kadrosu ve diğer ekip üyeleri ile dikkat çeken yapımı inceleyelim.

Vagabond ne hakkında olacak?

Vagabond dizisi biraz aksiyon merkezli bir aşkı ele alacak. Cha Gun bir dublördü ve hayali ünlü bir aksiyon film aktörü olmaktır. Önceden daha farklı bir hayatı olan Cha Gun’u yaşadığı uçak kazası değiştirmiştir. Uçak kazasının arkasında büyük bir komplo olduğunu öğreniyor ve kendini bambaşka bir yerde buluyor.
Go Hae Ri annesi ve kardeşine yardım etmek için tam zamanlı düzgün bir iş aramaktaydı ve buldu. Kendisi bir NIS ajanı haline geldi. Beyaz Ajan olmak isteyen Hae Ri’yi Siyah Ajan ünvanı beklemekteydi. Acaba bu ikisinin yolu nasıl kesişecekti?

Vagabond Kore dizisinin tam olarak ne zaman yayımlanacağı bilinmemektedir. 2019 yılının İlkbahar mevsiminde yayımlanacağı düşünülmektedir. Dizi SBS kanalında yayımlanacaktır. Dizide Lee Seung Gi ve Suzy’e Shin Sung Rok, Kim Min Jong, Baek Yoon Shik, Lee Kyoung Young ve Moon Sung Geun eşlik edecektir.

Lee Sung Gi: Cha Gun rolünü canlandıracaktır.
Bae Suzy: Go Hae Ri rolnü canlandıracaktır.
Shin Sung Rok: Ki Tae Woong rolünde yer alacaktır. Diğer karakterler henüz açıklanmadı.

Dizinin yönetmenliğini Giant ve Romantic Doctor, Teacher Kim dizilerinden tanıdığımız Yoo In Sik üstlenmiştir. Senaryoyu ise Empress Ki (TRT’de yayımlanan İmparatoriçe Ki), Giant ve History of the Salaryman dizilerinden tanıdığımız Jang Young Cheol ve Jung Kyung Soon çifti yazmıştır. Dizinin senaryo okumalarına 2 Haziran 2018 tarihinde başlanıldı. Dizinin çekimleri için 25 milyon won (yaklaşık olarak 23 bin dolar) ayrıldığı açıklanmıştı. Bu yüzden dizide özellikle aksiyon sahnelerinin çekiminin iyi olacağı düşünülmektedir.

Çekimlerine başlanan diziden yayımlanan ilk kareler:

Dizi hakkında yayımlanan bilgiler bu kadardır. Yakın zamanda dizinin içeriği ve karakterleri hakkında daha fazla bilgi yayımlanması beklenmektedir.