Kızım Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Demir Babalık Testi Yaptırıyor!


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 14:33
0

 Kızım Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Demir Babalık Testi Yaptırıyor!

Her Cuma günü izleyicisini ekrana kilitleyen Tv8’in ilgi ile takip edilen Kızım dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 13. Bölümünde tiyatro sahnesinde bayılan Öykü’nün uyanıp uyanmayacağını merak eden seyirciler dizinin yayınlanan fragmanında bir şok daha yaşadı. Demir’in Cemalle Öykü’nün aklını karıştırma demesi ve hastaneye gidip dna testi yaptırmak istemesi izleyiciyi merakta bıraktı. Bakalım Cemal doğru mu söylüyor? Öykü Cemal’in mi kızı  bu sorular Cuma günü saat 20.00 de Tv8 de yanıt bulacak.
14. Bölüm Fragmanı izlemek için tıklayın.


Yayınlandığı günde reytinglerde zirveye oynayan dizi her Cuma akşamı izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Duygusal anların yoğun olduğu dram dizisi 14. Bölümü ile de takipçilerine duygu şöleni yaşatacak gibi görünüyor. Candan’ın Demir ile ilgili gerçekleri öğrenmek için Cemal’le gitmesi dizinin seyrini oldukça değiştirecek. Asu ile Cemal’in palanlarının tıkır tıkır işlemesi  Demir’i zor durumda bırakıyor. Orijinal formatında Öykü’nün Cemal’in kızı olması dizinin seyrinin aynen mi devam edecek sorularını getiriyor akla. Dna testinin sonuçları ne çıkar şimdilik bilinmiyor. Tüm bunlar ve daha fazlası için Cuma günü saat 20.00 de Tv8 ekranlarında olacak.

Kızım Dizisi Asıl konusu

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı  hiç istememektedir.
Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır. Öykü bu sırrı ile mücadele etmeye çalışacaktır.Küçük yaşta bir kızın hayatını anlatan kızım dizisi kısa sürede büyük bir ilgi gördü.

Oyuncular

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan