Kardeş Çocukları Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak!


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 15:13
0

Kardeş Çocukları Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak!

Gold Film yapımcılığını üstlendiği dizi  yönetmen olarak Bir Zamanlar Çukurova’da yönetmen olarak yer alan Faruk Teber ile anlaştı.  Dizinin en son  2018 yılında yayın hayatına gireceği konuşuluyordu. Fakat yaşanan aksilikler dizinin gecikmesine sebep oldu.  Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile yayına girmeden gündemden düşmeyen Kardeş Çocukları dizisinin çekimleri nihayet başladı. Dizi kadrosu 7 kasım2018 tarihi itibaren set çalışmalarına başlamıştı.   
Kardeş Çocukları Dizisi Ne zaman Yayınlanacak!

Kardeş Çocukları dizisi için daha önce  aralık 2018 sonunda da izleyicisi ile buluşacak diye konuşulurken  dizinin gecikmesi her geçen gün kadroya yeni oyuncuların eklenmesi ile yayın tarihi belirsizliğini korumakta.  Kardeş Çocukları  dizisinin diğer başrol oyuncusu  Türk halkının sevdiği erkek figürü olarak gösterilen başarılı aktör Mehmet Aslantuğ oldu. Dizinin senaryosu ise senarist Sırma Yanık’a teslim edildi.

Kardeş Çocukları dizisinin Hangi Kanal da Yayınlanacak!

Yayın hayatına girmeden ses getiren dizinin Star TV ile anlaştığı öğrenildi. Dizi Star tv de yayınlanacak. Usta oyuncuların  yer aldığı kadroda Mehmet Aslantuğ  Erkan Petekkaya’nın  birçok başarılı oyuncunun yer aldığı dizi daha yayın hayatına başlamadan reyting savaşında nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı “Kardeş Çocukları” çok yakında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kardeş Çocukları Dizi Konusu

Kardeş Çocukları’nda Mehmet Aslantuğ, canlandırdığı tıp dünyasının başarılı adamı ünlü profesörü Kardiyolog Yıldırım Saner karakterine can verecek. İki kardeş olan Ümran  ve Umay’ı  yıllar önce görev için  gittiği köyde iki kardeşle tanışacak. Yıldırım, Ümran ve Umay’ın yeniden bir araya gelmesi tüm sırların ortaya saçıldığı aşk ıstırap ve dram içinde yaşanacak hikaye  izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Ümran ve Umay’ın Hayatları Birleşiyor!

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.