Kara Sevda 71. Bölüm Fragman Özet 31 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 14:13
0

Star tv ekranlarının her hafta heyecan uyandırmayı başaran dizisi Kara Sevda da bu hafta yine değişik sahneleri gözler önüne serecek.Kara Sevda 71.Bölüm neler olacak merak edilen sorular için dizihaberci.com adresini takipte kalın.

Kemal ve Nihan Emirden kurtulduğunu düşünüp bu işin tanıdı çıkarmaya gayret gösteriyorlar. Kemal’in büyük çabası sonucu seçme hakkı kalmayan Emir sonunda Nihan ile boşanmaya karar verir ve tek celsede bu işi bitirirler. Kemal ve Nihan mutlu sona ulaşmıştır.

Emir ise Nihandan tek celsede boşanmış olsada hayat gayesi yaşama sevinci en değerlisi olan Nihan’ı düşmanına kaptırmamaya kararlıdır. Emir Kemal için artık her şeyi göze almıştır ve yeni planlar peşindedir. Bu planların odak noktası ise Asu’dur.

Asu için ise bu plan gayet güzeldir. İntikam hırsıyla yanan kardeşler acımasız plan için hazırlıklara başlar.Ve planları adım adım ilerlerken sabretmek hiçte kolay değildir. Kemal ve Emir arasındaki dengeleri değiştirecek olan bir diğer kişi ise Zeynep’tir. Emir’e olan aşkından Zeynep’i de durduracak bi güç yoktur.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wTudSmwR9DU