Kara Sevda Tekrar Bölümleriyle Geliyor!


Güncelleme: 20 Ocak 2019 : 11:23
0
Kara Sevda Tekrar Bölümleri Ne Zaman Başlıyor?

Star TV ekranlarında 2015 yılında yayın hayatına başlayan ve bir o kadar da başarılı reyting grafikleriyle göz dolduran, Ay Yapım’ın yapımcılığını, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaryosunu, Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Sevda tekrar bölümleriyle geri dönüyor.

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kerem Alışık, Burak Sergen, Rüzgar Aksoy ve Hazal Filiz Köse’nin paylaştığı dizi ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde..

Kara Sevda Dizisi Konusu Neydi?

3 farklı hayatın kesişmesi ve birbirlerini tamamen değiştirmesi ile izleyicileri kendisine bağlayan Kara Sevda konusu ile oldukça dikkat çekici bir yapım özelliği gösteriyor. Kemal Soydere, berberlik yaparak ailesinin geçimini sağlayan, yoksul sayılabilecek bir babanın oğlu ve ortanca çocuğudur. Kemal, üniversitede Maden Mühendisliği bölümünü okuyup bitirdikten sonra, iş aramaya başlar ve bu süreçte tekne boyama işlerine giderek de kendi kazancını çıkarır. Bir gün halk otobüsüne biner ve tesadüfen Nihan Sezin ile tanışır. Bu tanışma hem Kemal’in hem de Nihan’ın hayatını adeta alt üst eder. Büyük bir tutku ve aşk ile birbirlerine bağlanan çiftin başına maalesef çok kötü bir olay gelir ve Nihan Kemal’i terk eder. Nihan, kardeşinin hayatı için maalesef hayatının aşkından vazgeçecek ve ona verdiği sözleri yerine getiremeden hayatından çıkacaktır. Kemal ise, hiçbir zaman bu gerçeği bilmeyecek ve sadece terk edilmenin acısını yaşayacaktır. İşte o noktada Kara Sevda başlar.

Kara Sevda Tekrarlarıyla Ne Zaman Başlayacak?

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan tekrar bölümleri Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 11:00’da izleyicisiyle buluşacak. Dizinin sevenlerine ve izleyemeyip izlemek isteyenlere duyurulur.