Kara Sevda Zeynep mi Öldü Bebeği mi? Filiz Küçükköse Başka Bir Diziye mi Geçti


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 17:21
0

Kara Sevda finale doğru adım adım yaklaşırken heyecan doruklara çıkmaya başladı. Kara Sevda 71. Bölümde neler olacak? Diziden kimler ayrılacak? Heyecan dolu 71.Bölümde birbirinden hüzünlü sahneler sizlerle olacak.Çarşamba gününü iple çeken sevenleri için ayrıntılar haberimizde.

Dizi sezona Neslihan Atagül (Nihan), Burak Özçivit (Kemal Soydere), Kaan Urgancıoğlu (Emir Kozcuoğlu), Zerrin Tekindor (Leyla), Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep) gibi oyuncu kadrosuyla katılırken diziden yaprak dökümğü yavaş yavaş başladı. Kara Sevda Zeynep (Filiz Küçükköse) öldü mü diziden ayrıl dı mı? Hani diziye geçti? 

Dizde Emir ve Kkemal arasında bitmeyen gerginlik yine artarak devam eder. En son Emir ve Nihan’ın evlendiğini duyan Emir öfkeyle kalkar.Ona Zeynep engel olmaya çalışmış olsa da Emir onu dinlemez ve bir hışımla evden çıkar. Peşinden onu durması için ikna etmeye çabalayan Zeynep’e araba çarpar ve Zeynep yere düşer bayılır.Burnundan kan gelmiştir.

Fragmanı yayınlanan Kara Sevda da bu hafta iki ölüm birden olacak gibi. Biri Tarık diğeri Zeynep belkide daha doğmamış olan bebek. Zeynep muhtemelen ölmüştür.Diziden ayrılma vakti geldi çünkü Filiz Küçükköse yeni bir dizi ile anlaşma imzaladı.Rüya adlı dizide rol alacak olan Filiz Küçükköse Kara Sevdadan senaryo gereği çıkması gerekiyordu ve bu şekilde çıkmış olacağını düşünüyoruz.