Kanal D’nin Hangi Programı Final Yapıyor? Ebru Şallı’nın Programı Yüzünden Mi?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 14:21
2

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir programdan üzücü haber geldi. Kanal D ekranlarında her sabah yayınlanan hangi moda programı yayından kalktı?

Jüri üyeliklerini Raşit Bağzıbağlı, Şebnem Dönmez ve Tuvana Büyükçınar‘ın yaptığı Yeni Bir Ben programı reyting kurbanı mı oldu?

Yeni Bir Ben programının bugün son bölümü yayınlandı. Kanal D televizyonlarında 3 Aralık Pazartesi gününden itibaren yeni bir program başlayacak. Yeni Bir Ben programı Ebru Şallı İle Zinde Kal başlayacağı için mi bitirildi? Şimdi Yeni Bir Ben programının hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor.

ÜNLÜ MODACI DUYURDU

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Yeni Bir Ben programının final yaptığı haberini kişisel sosyal medya sayfalarından duyurdu.

Yeni Bir Ben programı, değişime ihtiyaç duyan 5 kadının hem öyküsünü hem de yaşadığı değişimi ekrana taşıyordu.

EBRU ŞALLI’NIN PROGRAMI YÜZÜNDEN Mİ?

Bilindiği gibi 3 Aralık Pazartesi günü Ebru Şallı’nın yeni programı saat 08.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Yeni Bir Ben programının bitiş nedeni Ebru Şallı’nın programının başlaması mı?

Bakalım Ebru Şallı’nın programının akıbeti ne olacak?

PROGRAMIN ADI NE?

Ebru Şallı‘nın sunuculuğunu da üstleneceği programın adı ‘Ebru Şallı İle Zinde Kal’

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ebru Şallı‘nın herkes tarafından merakla beklenen yeni programı Ebru Şallı İle Zinde Kal 3 Aralık Pazartesi günü başlayacak. Şallı her sabah saat 08.15’te ekranları başında onu bekleyen izleyicileri ile birlikte olacak.

Bakalım ilk bölümü ile 3 Aralık Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan Ebru Şallı İle Zinde Kal programının ekran macerası uzun sürecek mi? Uzun bir aradan sonra sabah programlarına geri dönen Ebru Şallı başarılı olabilecek mi?

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Şallı, 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. Şallı, Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı. Beren ve Pars adında iki oğlu var.

PİLATES’İ TÜRKİYE’YE TANITTI

Pilates için egzersiz videosu hazırladı. 2006 Mayıs ayından itibaren TV 8 kanalında “Ebru’nun Mutfağı” adlı programı sundu. Beyaz TV’de “Ebruli” adlı programının sunuculuğunu yaptı.

2 YORUMLAR

  1. Kanal D zaten izlenmiyordunuz Ebru sallı sayesinde sizi izliyordum onuda kaldırdınız 8 15 yerine 9 30 yapsaydınız bak nasıl reyting alırdınız gereksiz sabah programı yapacağınıza ebru hanımı yayınlayın sizinde ayricaliginiz olsun

Comments are closed.