Kalp Atışı’nda Şok Detay! Ali Asaf Kanser mi, Ölecek mi? Final Sahnesi


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 01:05
6

Kalp Atışı‘nda ilginç gelişmeler meydana geliyor. Dizinin 21. bölüm fragmanında Eylül ve Ali Asaf evlenmişlerdir. En mutlu günlerinde onları bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Eylül sabah kalktığında Ali Asaf’ın yatağında kanlar görür. O anda akıllarda Ali Asaf ölecek mi? Hasta mı? Kanser mi? gibi sorular oluşmaya ve cevap bulmaya başladı. Sizler için konuyu araştırdık ve ilginç bir senaryo ile karşılaştık. İşte detaylar.

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve kadrosunda Öykü Karayel (Eylül Erdem), Gökhan Alkan (Ali Asaf Denizoğlu), Rüçhan Çalışkur (Gülayşe Erdem), Ege Kökenli (Bahar Tunç), Hakan Gerçek (Sinan Tunç), Ali Burak Ceylan (Oğuz Dağçakrak), Fatih Dönmez (Selim Can), Barış Aytaç (Fatih Yılmaz), Selahattin  gibi isimlerin yer aldığı Kalp Atışı dizisi yaz sezonunda ekranlara gelmiş ve oldukça sevilmişti. Yapım şirketi dizinin artan izleyici kitlesinin farkına vardığından dizi ile ilgili sezon içinde de devam etme kararı almıştı.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile oldukça sevilen dizi bilindiği gibi Kore dizinden ülkemize uyarlanmıştı. Orjinal hikaye  Ha ve Myung-Hee tarafından kaleme alınmış ve uyarlaması ile Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Melis Veziroğlu Yılmaz’ın kaleminden çıkmıştır. Genel itibari ile orjinal metne sadık kalınarak hazırlanan Kalp Atışı’nın son bölümünde Ali Asaf’ın kanlar içindeki yatağı akılları karıştırdı. Ali Asaf’ın ölüp ölmeyeceği sorgulanırken dizinin Kore senaryosunda böyle bir sahnenin olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.

Kalp Atışı Ali Asaf’ın Zor Anları

6 YORUMLAR

  1. eğer ali asaf ölür ve eylül de hapise girerse bence kimse izlemez inşallah rüyadır ali asafl a eylül artık kavuşamicakmı bence tüm engellere rağmen kavuşucakar ben İNANIYORUM ?????????? sizi seviyoruz……….

  2. site yoneticisi size tesekkur ederim Kalp atisi hakkinda surekli yeni haberler paylastigin icin.Azerbaycandan sitenin daimi takipcisiyim

  3. ya insallah oyle bir sey olmaz.Ali Asaf nasil olur ki?kanser falan da olmasin.sadece kotu ruya olsun istiyorum

Comments are closed.