Kalp Atışı Asaf’ın Kardeşi Kim? Kalp Atışı Yeni Giren Oyuncular


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 21:37
1

Kalp Atışı dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Kalp Atışı dizisi Ali Asaf’ın kardeşi kim? Ali Asaf’ın kardeşi olarak diziye dahil olan ve dizinin seyrini büyük ölçüde değiştiren oyuncu kim? Ali Asaf’ın kardeşi, diziye geçtiğimiz hafta dahil olan esrarengiz isim Sultan… Kalp Atışı dizisi Sultan kim? Sultan Ali Asaf’a neden düşman işte ayrıntılar…


Kalp Atışı Ali Asaf Gerçekten Öldü Mü? Geri Dönecek Mi? Diziden Ayrıldı mı?


Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde diziye Plastik Cerrah Sultan olarak katılan oyunca oldukça dikkat çekmişti. Eylül ve Asaf’ın evine oyuncak bir arabayla kamera yerleştirmiş ve onları izlemiştir. Sultan Ali Asaf’ın babasının öz oğludur. Babası Ali Asaf’a verdiği sevgi ve şefkati hiç bir zaman Sultan’a vermemiştir. Buda Sultan’ın Ali Asaf’a düşman olarak yetişmesine sebep olmuştur. Babasının onu sevmemesinin tek sebebi olarak Ali Asaf’ı görür ve ondan intikam almak için ortaya çıkar.

Sultan bundan sonra Ali Asaf’tan yıllarca baba sevgisi görmeden yaşamış olmanın intikamını almak için uğraşacaktır. Ali Asaf’ın bir kardeşi olduğundan haberi yoktur.

Kalp Atışı Ali Asaf’ın Kardeşi Kim? Serkan Tınmaz

1986 İstanbul doğumlu Serkan Tınmaz  Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümünde yüksek lisans yapmış ve profesyonel oyunculuk kariyerine 2011 senesinde Aşk ve Devrim adlı sinema filmiyle başlamıştır. Kariyer hayatı boyunca Beni Affet, Görüş Günü Kadınları, Adı Mutluluk, Yok Artık 2 ve Esaretim Sensin’in dizi ve filmlerinde rol almıştır.

1 YORUM

Comments are closed.