Kalp Atışı Ali Asaf Gerçekten Öldü Mü? Geri Dönecek Mi? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 21:41
3

Kalp Atışı dizisinde Ali Asaf karakterini canlandıran Gökhan Alkan dizinin 23. bölümünde ölmüş olarak gösterildi. Hatta ölümünden de Eylül sorumlu tutuldu. Kalp Atışı dizisini sevenlerin aklına da Ali Asaf öldü mü sorusu takıldı. Peki Gökhan Alkan‘ın canlandırdığı Ali Asaf karakteri gerçekten diziden ayrılacak mı? sorusuna sizler için yanıt aradık.

Öykü Karayel’in canlandırdığı Eylül karakteri ile Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ali Asaf karakterinin birbirlerine olan aşkı ve heyecanlı senaryosu ile ilk günden itibaren reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizide sona yaklaşıldığı iddia ediliyor. Birbirinden güçlü dizilerle aynı akşam yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Ali Asaf karakterinin ölüm olayının reytingleri de arttırması bekleniyor.


Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı?


Dizide sonunda birbirlerine kavuşan Ali Asaf ve Eylül‘ün başları yine dertten kurtulmuyor. Ancak ikili, dizinin başrolünü oluşturduğu için henüz final kararı kesinleşmeden diziden ayrılmaları beklenmiyor. Ali Asaf’ın ölümünün gösterilmesinin dizinin heyecanını ve izlenme oranlarını arttırmak için senaryoya eklenmiş olabileceği iddia ediliyor.

Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ali Asaf karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmadı. Eğer dizi kesin final kararı almışsa ünlü oyuncu diziden şok edici bir kararla ayrılabilir.

Kalp Atışı dizisinde Bahar karakterini canlandıran Ege Kökenli de diziden bir anda ayrılmıştı. Ünlü oyuncu, dizide önemli bir rol üstlendiği için izleyici bu karakterin diziden ayrılmasını eleştirmişti. Ancak senaryoda bir değişikliğe gidilmemiş ve Bahar karakteri diziden çıkarılmıştı. Bu nedenle Ali Asaf karakteri de her an diziden ayrılabilir.

Ali Asaf karakterinin ortadan kaybolması nedeniyle oklar Eylül’e döndüğü için Eylül de Ali Asaf’ı arayamıyor. Bu nedenle işler iyice karışıyor. Arkadaşları Eylül’ün Ali Asaf’a zarar vermeyeceğini bilse de yine de içleri şüphe ile doluyor. Eylül bir yandan Ali Asaf’ı merak ederken bir yandan da kendisini düştüğü delikten kurtarmaya çalışıyor. Ali Asaf öldü mü ölmedi mi sorusunun cevabı ise Cuma akşamı belli olacak. Heyecan dolu bekleyiş sürerken Ali Asaf’ın ölüp ölmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Ali Asaf karakterinin diziden kesin olarak ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya devam ediyoruz. Sizce Ali Asaf karakterini canlandıran Gökhan Alkan diziden ayrılmalı mı? Görüşlerinizi bekliyoruz.


Kalp Atışı Asaf’ın Kardeşi Kim? Kalp Atışı Yeni Giren Oyuncular


3 YORUMLAR

  1. Ne ayrilmasi ya gonlumun prensi BAY MUKEMMEL OLMADAN KALP ATISIM DURUR.ayrilmaz asla olmaz oyle sey.ALEY askinin en asik tarafi insanlara sevmeyi oyreden Ali Asaf olemez.bu sadece sapik sultanin oyunudur.aksama kadar nasil sabr ederim ben allahim….heyecan vallahi dorukta

Comments are closed.