Kalp Atışı Sultan Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler(Karakter Analizi)


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 22:43
3

Kalp Atışı Show Tv ekranlarında heyecan dolu bölümlerle devam ediyor. Eylül ve Ali Asaf evlenirken hastaneye davetsiz bir misafir gelir. Bu misafirin ismi Sultan’dır. Kalp Atışı yeni oyuncu Sultan kimdir? Gerçek adı ne? Hangi oyuncu canlandırıyor. Kalp Atışı Sultan Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler(Karakter Analizi)

Kalp Atışı dizisinde olayların seyrini değiştirecek yeni bir isim dahil oldu. Dizide Eylül ve Asaf’ın nikah günlerinde hastaneye gelen Sultan kim? Sultan’ın amacı ne? Sultan’ın tehlikeli bir karakter olarak diziye dahil olduğu biliniyor. Kendisine doktor olarak hitap edilen Sultan Eylül ve Asaf’a nasıl bir zarar verecek?

Sultan’ın hedefindeki isimler Ali Asaf ve Eylül. Asaf ve Eylül’ü anbean takip eden Sultan bundan sonraki bölümlerde sık sık karşımıza çıkacak. Sultan’ın kimin adamı olduğu yada Eylül ve Asaf’tan neyin intikamını alacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Plastik cerrahi Sultan Ali Asaf’ın kardeşi olarak diziye dahil oldu. Fakat bunu henüz kimse bilmeyecek çünkü Sultan’ın alması gereken bir intikam var. Ali Asaf’ın babasının öz oğludur. Ve babası ona göstermediği sevgi şefkati Ali Asaf’a göstermiştir. Tün bunlardan Asaf’ı sorumlu tutan Sultan Asaf’a son 24 saat vermiştir.

 

Oyuncunun gerçek ismine henüz ulaşamadık. Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olarak yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

 


Kalp Atışı’nda Şok Detay! Ali Asaf Kanser mi, Ölecek mi? Final Sahnesi<<<tıkla


3 YORUMLAR

  1. of ya yine kotu bir karakter geldi.
    ama her seye ragmen AlEy evlendi ya yeter bana.ve artik cuma gunu basladi.Kalp atisim hizlaniyor

Comments are closed.