Kalp Atışı’na Tepkiler Artıyor! Dizi Yayından mı Kaldırılacak?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 14:23
14

Kalp Atışı dizisine tepkiler büyümeye devam ediyor. Dizi yayından kaldırılmakla karşı karşıya. Yapımcı firmadan açıklama geldi. İşte detaylar.

Geçtiğimiz bölümde hastanede çıkan çatışmalar gereği bir özel harekat tipi hastaneye gelmiş ve doktorlara müdahale etmişti. Doktorların yaralılara müdahalesini engelleyen polisler bir çok hastanın ölmesine neden olmuştu.

Ölen yaralılardan birisi de dizinin ana karakterlerinden birisi Bahar karakteri idi. Bahar karakteri öldükten sonra dizide doktor Ali Asaf üzüntü ve sinirle Özel Harekat Polisine yumruk atmış ve bu yumruk eleştirilerin odak noktası olmuştu. Kimi kesim çekilen sahnenin gereksiz olduğunu söylemiş ve böyle bir sahnenin çekilmesine gerek olmadığını dile getirmişti.

Eleştirilerin ve tepkilerin artmasından sonra Yapım şirketi sosyal medyadan açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Diğer taraftan Tüm Emekli Özel Harekâtçılar Derneği Başkanı Uğur Yenen konuyla ilgili adli makamlara ilgili başvuruları yaptığı açıkladı. Uğur Yenen, Show TV binasının önüne siyah çelenk bırakarak “15 Temmuz hain FETÖ/PDY darbe girişimi sırasında yakaladığı hainlerin üzerindeki şerefli Türk askerinin asil üniformasını çıkartıp daha sonra hainleri yere yatırmış bu kahraman Türk polisine atılan yumruğun, senaryo dahi olsa affedilebilir bir tarafı yoktur” diyerek adli mercilere başvurduğunu açıkladı ve dizinin yayından kaldırılması için çağrı yaptı.

Konunun hassasiyeti gerçekten çok fazla. Konuya çok farklı yorumlar getirenler de var. Kimi kesim bunun sadece dizi olduğunu ve olanların sadece kurgudan ibaret olduğunu söyleyerek bu tarz hassas konuların gündeme gelmemesini söylüyorlar. Diğer taraftan içinde bulunduğumuz hassas dönem dikkate alınarak bu tarz sahnelerin 2-3 defa düşünüldükten sonra çekilmesi gerektiğini söyleyenlerde az değil.

Bakalım sonuç ne olacak. Konuyu yakınen takip ettiğimizi söylemek istiyoruz. Olası tüm gelişmeleri bu haberimiz altında siz değerleri takipçileriniz ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bizi takipte kalın.

Sizler konu hakkında ne düşnüyorsunuz? Sizce böyle bir sahne normal mi? Yoksa dikkat edilmesi gereken bir sahne miydi? Sizce dizi ceza almalı mı? Yorumlarınızda yapımcılara ve kanala duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

İşte eleştirilere konu olan o sahne

 

14 YORUMLAR

  1. Bence yayindan kaldirılmamali çunku çogu kisinin begenerek izledigi bir dizi o sahne sadece kurgusal tabiki bizde vatanımiz icin canimini bile veririz ama yayindan kaldirilmamaliydi bence

  2. bence dizi devam etmeli bana görede sadece bir dizi büyütülmemeli çok severek izliyorum

  3. uzatıyorlar mı tabikide uzatcaklar kapatılsın dizi asla ve asla affedilmemeli ne demek uzatıyorlar siz kime uzatıyor diyosun bu devletin koruyucularına mı böyle senaristlere bıkarırsak bugün polisimizi yarın cumhurbaşkanımızı kötülerler yılanın başını küçükken ezceksin devlete ait herhangi bişeyi kötü gösteren senaristin dizisi kapatılsın hatta kendisi hakkında dava açılsın!!!

  4. Bence bu konunun büyütülmesi çok saçma, sadece dizide geçen bir olay, ve zaten özür de dilenmiş, buna rağmen uzatmak saygısızça ve gereksiz olur.

  5. Kesinlikle bahar ölmemeli çünkü bahar ve oğuz aşkı başlıcaktı resmen yönetmen saçmalamıs bugünden itibaren dizi izlenmez

  6. bence böyle bir olayı büyütmemeliler yani sonuçta dizi bu ayrıca özür de dilenmiş uzatıyolar yani konu bulamamışlar tartışmaya bunu konuşuyolar

Comments are closed.