Kalp Atışı Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanları


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 22:47
0

Show Tv yepyeni bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce tanıtım fragmanı yayınlanan Kalp Atışı ne zaman başlayacak? Merakla beklenen dizinin yayın tarihi açıklandı mı? Siz dizi severler için tüm bu soruların yanıtını araştırdık.

MF Yapım imzalı Kalp Atışı dizisinde, Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a eşlik edecek isimler; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Rüçhan Çalışkur.

Yine bir Kore yapımı “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor. Senaryo ekibi ise dizi için özel kuruldu. Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz gibi güçlü isimler dizinin senaryosunu kaleme alacak.

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Fakat aldığımız sağlam bilgilere göre Haziran ayının ilk haftası ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisiyle benzer bir formatta olması bekleniyor.

Dizinin çekimleri kısa süre önce başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Yapım şirketi planlanan ilk dört bölüm çekimleri tamamlandıktan sonra izleyici karşısına çıkacak. Bilindiği üzere İçerde dizisi önümüzdeki haftalarda final yapacak. Böylece İçerde dizisinden boşalan pazartesi akşamlarının Kalp Atışları ile doldurulması planlanıyor.

Sizce Kalp Atışı dizisi tutar mı? İçerde dizisinin boşluğunu doldurabilir mi? Hikaye ve oyuncu kadrosu olarak iddialı bir dizi mi? Yorumlarını bekliyoruz.

Kalp Atışı Tanıtım Fragmanı İzle