Kalp Atışı İpek Kim? İpek Gerçek Adı?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 21:17
5

Kalp Atışı dizisindeki İpek kim? Kalp Atışı dizisindeki İpek karakterini kim canlandırıyor? Kalp Atışı Eylül’ün üvey kardeşi İpek kim?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölümünde izleyiciyi bir sürpriz bekliyor. Kalp Atışının en çok sevilen oyuncusu Öykü Karayel’in canlandırdığı Eylül karakterinin üvey kardeşi izleyiciler ile buluşuyor.


Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi? <<<tıklayınız


Yaz sezonunda en çok ilgi çeken dizilerden birisi olan Kalp Atışı, oyuncu kadrosuna bazı eklemeler yaparak diziyi daha güçlü hale getirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle dizinin senaryosuna da bazı eklemeler yapılarak İpek karakteri diziye dahil edildi.

İpek karakteri Kalp Atışı dizisinin 25 Ağustosta yayınlanacak olan 9. bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Sevilen bir karakter olup olmayacağı işe şimdiden merak konusu oldu.

Kalp Atışı dizisindeki İpek karakterini kimin canlandıran oyuncu Sultan Elif Taş’tır. Show Tv Kalp Atışı dizisindeki İpek karakteri adından söz ettirecek gibi. İpek karakterinin gerçek adı ve hayatı ile ilgili bilgileri haberimizden okuyabilirsiniz. İşte Detaylar.

Babasının konuşmalarını duyduktan sonra gerçekleri öğrenen Eylül karakterini yeni bölümlerde de zor günler bekleyecek gibi görünüyor. Sert mizacı ile bilinen Eylül’ün yeni olaylara nasıl tepki vereceği de merak konusu.

İpek karakterini canlandıran oyuncumuz Merve Çağıran’dır. Merve Çağıran, 35,5 sanat merkezinde eğitim almış ve 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile kariyerine adım atmıştır. 1992 Balıkesir doğumlu olan genç oyuncu asıl çıkışını Tatlı tek Küçük Yalanlar dizisi ile başlamıştır. Bir dönem adı Cem Yılmaz ile anılmıştır.

Oynadığı dizi ve filmler; Tek Türkiye, Farklı Desenler, Şefkat Tepe, Nizama Adanmış Ruhlar, Ötesiz İnsanlar, Hiyanet Sarmalı, Küçük Gelin, Kaçak Gelinler, Tatlı Küçük Yalanlar ve Aşk Laftan Anlamaz gibi projelerde rol almıştır.

Sizce İpek karakterinin diziye girmesi iyi oldu mu? İpek karakterini beğendiniz mi? Dizide başka hangi oyuncuları görmek istersiniz? Dizi ve karakterler ile ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=EuhUt3LAGdM

5 YORUMLAR

Comments are closed.