Kalp Atışı Dizisi’nin Oyuncusu Ege Kökenli SENSE8 Dizisi’nin Hangi Yıldızına Mesaj Attı!

En son kalp Atışı dizisiyle adını duyuran oyuncu Ege Kökenli bomba gibi düşen bir olayla gündeme geldi.  Daha önce Güneş’in Kızları dizisinde yıldızı parlayan ve Kalp Atışı dizisi ile oyuncunun hayran  kitlesi artarak özellikle gençlerin beğeniyle takip ettiği oyuncu son günlerde  bir haberle gündeme düştü.

Netfix’in beğeniyle takip edilen 1. Sezonu yeni biten tüm dünyada takipçi kitlesi olan Sense8 dizisinin başarılı ve bir o kadarda yakışıklı oyuncusu  Miguel Angel Silvestre sosyal medyadan attığı mesaj dikkatleri ünlü oyuncunun üstüne çekti. Olayın iç yüzüne indiğimizde yıldız oyuncunun genç ve başarılı oyuncu EGE Kökenliyi takibe alması ve oyuncunun mesajına cevap vermesi ve ikilinin  Sense8 dizisi hakkında konuşması  ve yıldız oyuncunun Miguel Angel Silvestre Sense8 dizisi hakkında nasıl gittiğini sorması dizinin sıkı takipçisi olan Ege Kökenliyi oldukça mutlu etmiş. Bu durumun gündeme gelmesi sadece dizinin takipçilerinin ilgisini çekmekle kalmadı diziyi bilmeyenlerinde şu sıralar en çok araştırdığı konu olmasını sağladı.  Hadi şimdi bizde dünyada birçok yerinden takipçileri olan ünlü dizinin konusu ve oyuncularına göz atalım.

Sense8 Dizisinin  Konusu

Netflix’in sevilen dizisi Sense8, Matrix ve Babylon 5’ın yaratıcılarının elinden çıktı ve bu tüm dünyada seyredilen harika gerilim dizisinde, telepati yoluyla birbirlerinin hayatını yaşayabilen sekiz kişinin hikayesini anlatılıyor. Dizi geçtiğimiz sezon oldukça beğenildi izleyiciler tarafından deyim yerindeyse online platformlar üzerindeki bir çok diziyi başarısı ile geride bıraktı.

Sense8 nedir?

Dizininin yapım aşamasında ve yönetmenliğinde  önemli bir payı olan Lilly ve Lana Wachowski kardeşler projede büyük role sahipler.  Sense8 dizisinde dünyanın farklı yerlerindeki birbirine yabancı sekiz kişinin ortak bir bilinçaltına sahip olduklarını keşfetmelerini ve bunu iyiyle kötünün sona ermeyecek olan savaşındaki yerlerini aramalarını konu ediyor.  Dizinin bu kadar beğenilmesinin altında sadece etkileyici ve sürükleyici senaryosu değil aynı zamanda birbirinden usta ve yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip olması yatıyor. Peki bu  başarılı dizinin karakterlerini kim canlandırıyor?

Kimdir bu Sense8’in karakterleri?

Trans blogger ve akstivist bir hacker olan Nomi, Chicagolu bir polis memuru olan Will, eşcinsel bir dizi yıldızı Lito, bir süper yıldız olan Riley, Koreli başarılı iş kadını Sun, Hindu eczacı Kala, Alman kasa hırsızı Wolfgang ve Nairobili otobüs şoförü Capheus bu sekiz kişiyi oluşturuyor. Bu sekiz kişiyi ilk bölümden itibaren birleştiren karakterse Daryl Hannah’ın canlandırdığı Angel.  Peki Ege Kökenlinin Mesaj attığı  yıldız oyuncu Lito Rodriguez – Miguel Ángel Silvestre kimdir? Lito Rodriguez – Miguel Ángel Silvestre  Meksikalı bir dizi yıldızı olan Meksika’nın başkentinde erkek arkadaşıyla yaşayan ve eşcinselliğini gizleyen pembe dizi aktörü Miguel Angel Silvestre .İspanyol aktör, ülkesi dışında tanınır bir oyuncu  olmasa da Sense8 dizisindeki başarısı ününün ülke dışına çıkmasını sağlamıştır.