Çarpışma dizisinde yıldızı parlayan Alperen Duymaz şu sıralar usta oyuncular arasında oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Dizinin yakından takipçileri genç oyuncuyu takdir ediyor. Başarılı oyuncu dizideki oyunculuğu ile genç oyuncular arasında en iyiler arasına şimdiden girmiş görünüyor. Alperen Duymaz, oyunculuğu kadar yakışıklılığı ve karizması ile genç kızların ilgisini çekiyor. Başarılı oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile sevenlerinin beğenisini alıyor. Bizde sizin için Çarpışma dizisinin yıldızı parlayan oyuncusu Alperen Duymaz kimdir bu sorunun cevabını araştırdık. Sorunun cevabı yazının devamında bulabilirsiniz.Show Tv’de ilk bölümü bu akşam yayınlanacak olan Çarpışma dizisinde Kerem Korkmaz karakterini canlandıran Alperen Duymaz kimdir sorusu şu sıralar en çok konuşulan konular arasına girdi. Alperen Duymaz daha önce hangi dizilerde oynadığı oyuncunun içinde bulunduğu projeler ve özel hayatına dair birçok sorunun cevabı yazımızda bulabilirsiniz.
İlk olarak karşımıza Çukur dizisi ile çıkan Alperen Duymaz dizide dikkat çekilen oyunculardan olmuştu ve izleyici tarafından sevilmişti. Şimdi Çarpışma dizisindeki Kerem Korkmaz karakteri ile karşımıza çıkan Alperen Duymaz başarılı oyunculuğu ile takdir topluyor. Alperen Duymaz, 1992 yılında doğmuş. Aslen Ankaralı olan genç oyuncu 1.83 cm boyundadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuyan oyuncu yakışıklılığı ve karizmatik halleriyle öne çıkıyor.

Alperen Duymaz modellik teklifi gelmesinin ardından Ankara’da modellik yapmaya başladı. Sonraki süreçte pek çok reklam filmlerinde rol alan oyuncu tv projelerinde rol olmaya başladı. Tv kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizi ile başlayan Alperen Duymaz dizideki oyunculuğu ile ilk projesi ile adından sıkça söz ettiren bir isim haline gelmiştir. Daha sonra Acı Aşk adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve Alperen Duymaz, Acı Aşk dizisiyle birlikte artık geniş bir hayran kitlesi oluşmaya başladı.
Alperen Duymaz daha kariyerinin başında rakiplerinden sıyrılarak ön plana çıkması yönetmenlerinde dikkatini çekti ve oyuncu 2016 yılında ise Kanal D ekranlarındaki yayın hayatına başlayan Bodrum Masalı adlı dizide rol aldı. Oyuncu genç yaşına rağmen Çukur dizisinde şimdi ise Çarpışma dizisinde birbirinden usta oyuncularla birlikte aynı projede yer alarak oyunculuk konusunda deneyimlerini artırdı. Şimdi başarılı oyuncunun Çarpışmadaki Kerem rolünün hakkını vererek oynayan Alperen Duymaz bu projeden sonra hangi projeye geçer bilinmez ama oyuncunun şimdiden parlayan yıldızlar arasından isminin anıldığını söyleyebiliriz.