Kalp Atışı Dizisi Mehmet Öldü mü Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 13:33
2

2017-2018 yılı yeni sezon dizileri arasında emin adımlarla ilerleyen Kalp Atışı heyecan dolu yeni bölümüyle cuma akşamları ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

Kalp atışı yetenekli oyuncu kadrosu ile gönüllere taht kurmayı başardı. Başrollerinde ki Öykü Karayel (Eylül Erdem), Gökhan Alkan (Ali Asaf Denizoğlu), Rüçhan Çalışkur (Gülayşe Erdem), Ege Kökenli (Bahar Tunç), Hakan Gerçek gibi isimlerden biri olan Mehmet karakterine can veren Erdem Kaynarca 7 . bölümde elim bir trafik kazası geçirdi.

Mehmet karakterine ustalıkla hayat veren oyuncu neden diziden ayrıldı? Kalp Atışı dizisi Mehmet neden diziden ayrıldı başka bir dizide mi oynayacak gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Kalp Atışı Mehmet ölecek mi diziden ayrılacak mı gibi sorular merak edilince sizler için araştırdık ve Erdem Kaynarca’nın trafik kazası geçirerek diziden ayrılacağı senaryo gereği rolünün buraya kadar olduğunu öğrendik.

Kalp Atışı dizinden ayrılıklar yaşanmaya başlarken yeni karakterlerin gireceği de gelen haberler arasında. Yeni isimlere teklif götürüldüğü ve onlardan gelecek haberlere göre çekim setinin de bu habere göre yer değiştireceği söyleniyor.

Peki sizce Erdem Kaynarca’nın diziden ayrılması diziyi nasıl etkileyecek? Kalp Atışı oyuncu kadrosundaki değişiklik sevenleri tarafından nasıl karşılanacak? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede? <<<< Ayrıntılar için Tıklayınız


Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir?  <<<Tüm Ayrıntılar İçin Tıklayınız


Kalp Atışı 7. Bölüm Fragmanı İzle

2 YORUMLAR

Comments are closed.