Kalp Atışı 7. bölüm Fragmanı 11 Ağustos Özeti


Güncelleme: 4 Ağustos 2017 : 18:49
1

Kalp Atışı 7. Bölümü ile Eylül gerçeklere ulaşacak mı yoksa sevdiği birisini daha mı kaybedecek? Bir yandan aşk diğer yandan intikam duygusu Eylül’ü nereye sürükleyecek. 7. Bölüm fragmanı haberimizde.

Ysuuf Pirhasan’ın yönetmenliğinde  ve MF yapımcılığında ekranlara gelen Kalp Atışı aldığı reytinglerle ciddi bir başarı elde etti. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde yaşananlar kısaca şöyleydi;

Eylül Ali Asaf’ın sürpriz teklifi sırasında gelen beklenmedik telefonla sarsılır. Kendisini arayan Serdar’a ulaştığında ise her şey daha karmaşık bir hal almıştır. Eylül telefonun gizemini çözmeye çalışırken, geçmişiyle ilgili büyük sırrını da Oğuz ile paylaşır.


2017-2018 Hangi Yaz Dizileri Final Yapacak? İşte Dizi Listesi


Eylül’ün gitmesinin ardından, kafenin yakınında yaşanan büyük trafik kazasına ilk müdahaleyi Ali Asaf yapar. Mutlu bir ailenin bir anda içine düştüğü durum, bir anne için çok zor bir karar vermeyi gerektirecektir.

Süleyman ve Sinan’ın, Eylül’ün yarattığı tehlike nedeniyle kendisinden kurtulmak istemeleri, artık Ziyanur ile açıkça restleşmelerine sebep olur. Mehmet’in doğru insan olma yolunda değişme çabaları Eylül’ü sevindirirken, Ali Asaf’ı da tedirgin eder.

Ali Asaf, Eylül ile konuşup, büyükannesinin ölümündeki soruların yanıtlarını bulmasına yardım etmek isterken, çok büyük bir kaza yaşanır.  Eylül yine çok sevdiği birisini kaybetmekle karşı karşıyadır.

Kalp Atışı Esma’nın Kafesi Nerede? İstanbul’da Nerede? <<<tıkla


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?

Fragman Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=0xDc9KIVfc0

1 YORUM

Comments are closed.