Kalp Atışı 12. Bölüm Fragmanı 22 Eylül Neler Olacak?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 23:57
0

Kalp Atışı yine heyecan dolu bir bölümle geride kaldı. Eylül ve Ali Asaf kaza geçiren bir çifte yardım etmişlerdir. zorlu bir ameliyat ile çiftimiz kurtulmuş ve yeni doğan bebeklerine kavuşmuşlardır. Fatih ise Bahar’ı kaybetmenin verdiği psikoloji ile kendisine bir türlü gelememiştir. Fatih hem kendisi hem de çevresi için büyük bir tehlikedir.

Fatih’i nasıl bir tehlike beklemektedir? Fatih hapse mi girecek? Fatih diziden ayrılacak mı? İsterseniz Kalp Atışı dizisinin 11. bölümünde yaşananları kısaca hatırlayalım.


Kalp Atışı Bahar (Ege Kökenli) Diziden Neden Ayrıldı?


Eylül, Sinan’dan duyduklarıyla büyük bir şok geçirir. İlk günden beri yaşadığı her şeyin gerçekliğini sorgularken, Ali Asaf ile arasına da büyük bir duvar örer. Ali Asaf bu soğukluğun nedenini anlamaya ve araştırmaya başlamaktadır. Bu sırada da büyük bir vaka ile karşı karşıya gelirler.

Yolda kaza geçiren bir çiftle karşılaşan Eylül hemen olaya müdahale eder. Ali Asaf’ın da olay yerine gelmesi ile içlerindeki sıkıntılı durumdan kurtulmanın çarelerini ararlar. Ali Asaf’ın bulduğu etkileyici çözüm herkes için bir mucize yaratmıştır. Tüm bunlar hastanede soluksuz bir heyecanla yaşanırken, ekibe yeni katılan doktor adayı da Eylül için büyük bir sürprizdir. Fatih’in Bahar’ın ölümüyle yaşadığı travma kimseye zarar vermeden engellenebilecek mi?

Ali Asaf’ın Eylül’e yakınlaşmak istediğinde aralarına giren engellere, bu sefer bir de Eylül’ün asla kabullenmediği kız kardeşi mi eklenecek? Tüm bu sorular cevabını ararken, Eylül’ün bir takım gerçeklerle yüzleşmesi de an meselesidir. Üstelik bu sefer Ali Asaf da ilişkilerine dair bazı cevaplar beklemektedir.

Fragman Güncellenecektir