Kalp Atışı 10. Bölüm Fragmanı ve Özeti 1 Eylül


Güncelleme: 25 Ağustos 2017 : 13:57
1

Kalp Atışı 10. bölümde neler olacak? Kalp Atışı 1 Eylülde neler olacak? Kalp Atışı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ali Asaf ve Eylül arasındaki suların durulmadığı Kalp Atışı heyecan dolu 10. bölümüyle sizlerle buluşuyor. Ancak dizinin yeni bölümü öncesinde oldukça ilginç bir gelişme yaşandı.


Kalp Atışı İpek Kim? İpek Gerçek Adı? <<<tıklayınız


Kalp Atışı dizisi önceki sezonlarda yayınlanan Doktorlar dizisi gibi bazı ameliyatları ve cerrahi müdahaleleri de gözler önüne seriyordu. Ayrıca dizide Eylül ve Asaf arasındaki aşka da bolca yer veriliyordu.

Diziye olan dikkati arttırmak için konulan ilginç cerrahi müdahale teknikleri doktorların tepkisini çekti. Gerçek hayatta yapılmayan cerrahi müdahalelerin dizide gösterilmesi üzerine diziye bir müfettiş atandı.

Dizide artık yapılan müdahaleler bir doktorun gözetimi altında yapılacak. Doktorluk olaylarının yanı sıra dizinin son bölümünde Eylül’ün Ali Asaf’a olan aşkını itiraf etmesi de büyük dikkat çekti. İzleyicileri çok heyecanlandıran bu gelişmenin detayları da 10. bölümde karşımıza çıkacak.


Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi? <<<tıklayınız


Hastanede yaşanan olaylar 10. bölümle birlikte çözüme kavuşacak. Fragmanda Eylül’ün yaralandığı izlenimi verilse de asıl yaralanan Ali Asaf olabilir. Çünkü kan Eylül’ün üzerine arkadan sıçramış gibi gösterildi. Eğer Eylül vurulmuş olsaydı yere yığılabilir veya yaralanmanın acısını belli edebilirdi.


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız


Sizce dizinin son bölümünde kim vuruldu? Dizideki Eylül ve Asaf arasındaki aşk hakkında ne düşünüyorsunuz? Son bölümü güzel buldunuz mu? Dizinin 10. bölümünden beklentileriniz neler? Kalp Atışı dizisi yeni bölümü hakkındaki tüm yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=y6xt06GzuQo

1 YORUM

Comments are closed.