Kalk Gidelim Dudu Kim? Gerçek Adı Ne Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 05:01
0

Trt ekranlarının keyifle izlenene komedi dizisi Kalk Gidelim renkli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide sık sık duyduğumuz Dudu kim? Birbirinden eğlenceli karakterlerin yer aldığı Kalk Gideli dizisi Dudu kimdir? Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen sıcak aile dizisi Kalk Gidelim Dudu kim? İşte detaylar…


Kalk Gidelim Viladimir Veli Demir Kimdir? Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler


Ailemizin dizisi olarak adlandırdığımız Staff Film’in yapımcılığın üstlendiği dizide Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Fusun Kostak Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan gibi hepsi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Usta isimlerin yanı sıra genç oyuncuların da yoğunlukta olduğu dizinin konusu oldukça eğlenceli ve renkli.

Kalk Gidelim Dudu Kim? Sena ÇAKI

Kalk Gidelim Dudu karakterine hayat veren oyuncunun  ismi Sena Çakır’dır. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Sena Çakır kim? Sena Çakır 1994 yılında Bandırma’da dünyaya gelmiştir. 1.70 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. Miss Turkey 2016 finalistlerinden olan Sena Çakır  Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Jimnastik Antrenörlüğü Bölümünden mezundur. Genç oyuncu daha önce Deli Gönül ve Ayşe Azim Kahramanı projelerinde rol almıştır. Aynı zamanda Özcan Deniz’in Öteki Taraf isimli filminin kadrosunda yer almıştır.

Özellikle dizinin son bölümünde Halim’in Dudu’yu Şakir’e vereceğiz sözleriyle Dudu karakteri daha ön plana çıktı. Dizinin son bölümünde Canberk Badegül’ün kendisine olan duygularından emin olmak için bir plan yapar fakat planlar yolunda gitmez. Veli ise Duru ile evlenmek istediğini muhtara açıklar. Şakir ise Duru’ya kendini beğendirmek için şekilden şekle girerken Halim’in onu Dudu ile evlendirmek istediğinden habersizdir. Şimdi dizinin takipçileri Kalk Gidelim Dudu kim? sorusunun yanı sıra, Şakir Dudu ile evlenecek mi sorularına yanıt arıyor.