KADIN’DA NEZİR’DEN ŞOK EDEN EVLİLİK TEKLİFİ!


Güncelleme: 28 Mart 2019 : 03:57
0

Başrollerini Özge Özzpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin bu hafta yayınlanan 55.bölümünde şok gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

BAHAR VE PIRIL KÖŞEYE SIKIŞTI!

Nezir Bahar’ı ve çocuklarını esir tutuyordu. Geçen haftaki bölümde Pırıl’ı da kaçırıp zorla tutmaya başlamıştı. Salı günü yayınlanan bölümde, Nezir ikisini de karşısına alıp konuştu. Sarp’ın ne kadar şanslı bir adam olduğunu ve onun için her şeyi yapabilecek iki kadının olduğunu söyledi. Ardından da, onun yaşaması karşılığında yüzük çıkarıp, evlenme teklifinde bulunmasıyla bölüm sona erdi. Sosyal medyada izleyiciler şaşkına döndü. “Gelininle mi evleneceksin” tarzı yorumlar yazılmaya başlandı. Çünkü Pırıl, Nezir’in ölen oğlunun sevdiği kadındı. Bu teklife ne cevap verileceği de oldukça merak konusu oldu. Ancak, her hafta Nezir konusunun uzaması seyircileri bir hayli sıkmaya başladı. Çünkü yılbaşından bu yana Bahar ve Pırıl oradan oraya sürüklenmekle kalmayıp, aynı evde kuma hayatı yaşıyor. Şimdi bölümde başka neler oldu. Bakalım.

55.BÖLÜMDEKİ GELİŞMELER

Nezir ilkte, Sarp’ı Doruk’u öldüreceğine inandırdı. Hatta, körebe oynadıkları videoyu çekip ona izletti. Ancak, Sarp’ın gerçeği anlaması uzun sürmedi. Münir ise Doruk’a bir şey yapmayacağı konusunda onu ikna etmeye çalıştı. Sarp, bir kez daha tüm olanlardan kendini suçlayıp durdu. Bahar ise, çocuklarına belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir şey yapılmasından oldukça korktu.

Arif cephesinde, avukat kardeşi Kısmet, onu içeriden kurtarmak için canını dişine takmaya kararlıydı. Araştırmaları sonucunda Arif’İn sırrına çok yaklaştı.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.