KADIN’DA BAHAR VE ÇOCUKLARI EVE DÖNÜYOR!


Güncelleme: 30 Mart 2019 : 02:50
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin 56.bölümün iki fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar…

ESARET BİTİYOR MU?

İkinci tanıtımda, Hatice ve Enver Bahar’ı bulmak için Arif’in avukat kardeşi Kısmet’ten yardım istiyor. Kısmet ise nerede olduklarını iyice araştırdığını söylüyor. Diğer taraftan, Nezir’in Kısmet’ten haberi oluyor. “Kahvecinin avukatı Mert’in kazasını araştırmaya başlamış” demesi dikkat çekiyor. Sarp’ın ise bir video çekip Kısmet’e gönderdiği anlaşılıyor. “Ben Sarp Çeşmeli, bize yardım edin Nezir Korkmaz’ın evindeyiz” demesiyle, Kısmet soluğu onların tutulduğu odada alıyor. Ancak, içeride kimseyi bulamıyor. En şok edici ayrıntı ise, Bahar ve çocuklarının Enver’in kapısını çalması oluyor. Arkalarında da Sarp gözüküyor. Bu görüntülerden sonra, herkes Bahar’ın artık haftalardır yaşadığı esaretten kurtularak kendi hayatına geri döndüğünü düşünüyor. Fakat, bir çeşit ters köşede yaşanabileceği düşünülüyor. Sosyal medyada, eve döndükleri sahnenin birinin rüyası olduğuna dair yorumlar yazılıyor. Eğer böyleyse, seyirciler oldukça tepki vereceğe benziyor. Çünkü, yılbaşından bu yana Bahar ve çocukları esir hayatı yaşıyor.

NEZİR KİMİNLE EVLENECEK?

Yeni bölümün ilk fragmanında, dikkat çeken ayrıntı Nezir’in kiminle evleneceği sorusu oluyor. Pırıl, kendini kurtarmak için Bahar’ın Nezir’le evlenmesini açık bir dille ifade ediyor. Eğer onun karısı olursa, hiçkimsenin ona bir şey yapamayacağını söylüyor. Bahar, onun ne yapmaya çalıştığını anlamış bir ifadeyle bakıyor. Nezir’de Sarp’a  “Düğün var acaba eski karınla mı yeni karınla mı” meydan okuyor.

1.fragman için tıklayınız

2.fragman için tıklayınız