Kadın Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2. Sezon Yayın Tarihi


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 02:51
0

Ekranların sevilen dram dizisi Kadın, 2018-2019 dönemi için onay  alan şanslı projelerden biri. Dizi severler takip ettikleri dizilerin yeni sezon yayın tarihini araştırmaya başladı. Kadın dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak, yeni sezon yayın tarihi ve günü açıklandı mı? İşte detaylar…

Kadın dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna gelmeden önce dizinin ilk sezonu nasıl geçirdiği hakkında kısa bir açıklama yapalım. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan ve Ece Özdikici gibi hepsi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Kadın dizisi 2018 sezonuna damga vurdu. Salı akşamları yayınlanan dizi rakiplerini geride bırakarak zirvenin sahibi olmayı başardı. Özellikle Ufak Tefek Cinayetler ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü rakiplerine kafa tutarak her hafta reyting sonuçlarında birinciliği göğüsledi.

Dizinin bu başarısı etkileyici konusunun yanı sıra oyuncuların performanslarıyla yakından ilgili. Özge Özpirinçci, çocuk sahibi olmamasına rağmen dizide,eşini kaybettikten sonra iki Çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan mağdur anne rolünü hiç bir oyunculuk sırıtması hissettirmeden izleyiciye aktarmayı başardı. Çocuk oyuncular Ali Semi Sefil ve Kübra Süzgün de rollerini profesyonel bir şekilde yerine getirdi ve izleyenlerin kalbinde taht kurdu. Bahar, Doruk ve Nisan’ın hem duygulandıran hem de izleyenlere güç veren hikayesiyle dikkat çeken Kadın dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Hikayenin oyuncu kadrosuyla uyumu birleşince ortaya her hafta reytingleri kasıp kavuran bir yapım çıktı. Woman dizisinden uyarlanan dizi, uyarlama senaryoya bağlı kalmadan ilerliyor ve buna rağmen başarısından hiç bir şey kaybetmiyor.

Yapımcılığını Med ve MF yapımın birlikte üstlendiği dizi için 2. sezon onayı verildi. Dizi 2018-2019 sezonunda yayın hayatına devam edecek. Mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren Kadın dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak, 2. sezon yayın tarihi açıklandı mı sorularının yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Kadın dizisi 2. sezon yayın tarihi Ekim ayının 2. haftası olarak düşünülüyor.

Kadın dizisi ilk sezon ekran serüvenine 24 ekim alı akşamı başlamıştı. Yine aynı şekilde dizinin Ekim ayının 2. haftası yeni sezon yayın hayatına devam edeceği açıklandı.

Kadın dizisi 2018-2019 sezonuna Ekim ayının ikinci haftası kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek.