Kadın Dizisi Sarp Yaşıyor mu? Nasıl Kurtuldu?


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 23:59
4

KAdın dizisinde Sarp’ın varlığı en merak edilen konulardan. Daha önce bu konu ile ilgili bir haber yapmış ve Sarp’ın geri gelip gelmeyeceği hususunu ayrıntılı bir şekilde tartışmıştık. Kısaca Sarp geri gelecek demiştik. Aytıntılı haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.  Gelelim Sarp’ın nasıl kurtulduğuna?


Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Geri Dönecek mi?<<<tıkla


Yukarıdaki haberimizde de bahsettiğimiz gibi Sarp vapurdan düşerek denizde kaybolmuştur. Uzun süre denizde kalmış ve bilincini kaybetmiştir. Sarp’ı ya birisi bulmuş, belki o anda vapurda olupta yaşananlara şahit olan birisi, ve ona yardım etmiştir. Sarp’ın masum olduğunu bilmektedir. Şirin ile arasındaki konuşmaya şahit olmuştur.

Sarp uzun süre bilinci kayıp bir şekilde yaşamıştır. Daha sonra tekrar ortaya çıkacak ve Bahar’la veya Şirin’le yada diğer kişilerle iletişime geçecektir. Bir süre olayları hatırlamayacak nerede olduğunu bilmeyecektir. Ancak daha sonra yavaş yavaş her şeyi hatırlamaya başladığında işte o zaman işler karışacaktır.

4 YORUMLAR

  1. Her sey bence guzel olacak.Sarpla Bahar yeniden aşik olacaklar.umarim oyledirler oyle olsalar ama cok guzel olur.sadece ve ama sadece SARP BAHAR…

Comments are closed.