Kadın Dizisi Pırıl Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri?


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 14:58
1

Kadın Dizisi Pırıl Kimdir? Sarp’ın  yanındaki kadın kimdir? Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın’a yeni bir karakter giriş yaptı.  Reytinglerden de kendisinden söz ettiren yapım giderek izlenme oranlarını arttırırken oyuncu kadrosuna taze kanlarla güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni bir karakter dahil oluyor. Pırıl karakteri önümüzdeki bölümlerde diziye giriş yapacak. Peki kimdir bu ırıl, dizideki rolü ne? Ve Pırıl karakterini canladıran oyuncumuz kimdir, yakından tanıyalım. Kadın Dizisi Pırıl Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri?

Fox’un ilginç hikayesi ile kısa sürede reyting toplayan dizisi Kadın, kadrosunu sağlamlaştırmaya devam ediyor. Diziye Pırıl karakteri ile bir oyuncu dahil olacak. Pırıl, Sarp ile lüks bir evde kalan kişidir. Bahar Sarp’ı öldü olarak bilmektedir. Ancak Sarp lüks bir evde ve bir kadınla ortaya çıkmıştır. Sarp’a ne olmuştur. Neden o evdedir? Yanındaki kadın kimdir? Sapr’ın yanındaki kadın Pırıl’dır. Pırıl ve Sarp arasındaki esrarengiz ilişki şuan için netlik kazanmasa da bazı tahminler ve yorumlar yapılabilir. Sarp’ın başına gelenler için hazırladığımız yazımızı aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz? Diğer yandan Pırıl karakterini canlandıran oyuncumuzu tanıyalım. Pırıl karakterini canlandıran oyuncu Ahu Yağtu’dur.

[kirmizitext]Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Geri Dönecek mi?<<<tıkla[/kirmizitext]

 

Ahu Yağtu 1978 İzmir doğumludur. 175 cm boyunda olan oyuncuyu Cem Yılmaz ile olan evliliği ile tandık. 2012’de evlenen çift 2013 yılında boşandı. İş hayatına 1993 yılında modellikle başlayan Ahu Yağtu, daha sonra oyunculuk üzerine kendisini geliştirdi. Oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına kadar uazana bir kariyere sahip. Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında sunuculuk yapmıştır.  Bir çok reklam filminde ve dizide rol alan Ahu Yağtuİstanbul’da Second Chance isimli vintage butik işyeri vardır.

Ahu Yağtu’nun oynadığı bazı dizi ve projeler şunlardır; Aşk ve Ceza, Kavak Yelleri, Komiser Nevzat, Savcının Karısı, Kampüzistan, 90-60-90 gibi yapımlarda rol almıştır.

 

[kirmizitext]Kadın Dizisi Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla[/kirmizitext]

Ahu Yağtu’nun Videosu İzle

 

Comments are closed.