Kadın Dizisi Füsun Kim? Gerçek Adı, Kariyeri


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 20:01
0

Kadın dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken yeni yeni oyuncular kadroya dahil oluyor. Bu oyunculardan bir tanesi de Füsun karakteridir. Kadın Dizisi Füsun kimdir? Füsun karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Gerçek adı, kariyeri ve hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Oyuncu kadrosunu genişletmeye devam eden dizi, izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Eşini kaybeden bir kadının 2 çocuğuyla verdiği zorlu hayat mücadelesini seyirciyle buluşturuyor. Kadın dizisinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Ailesinin Bahar’la yakınlaşmasını kabullenemeyen Şirin intihar eder. Bunun üzerine Hatice Bahar’la arasına mesafe koyar. Bahar’ı oldukça zor günler beklemektedir. Diğer taraftan Sarp’ın kaybolmasının arkasında yatan sır perdesi her an aralanmak üzeredir.

Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Geri Dönecek mi?

Dizide heyecan son sürat devam ederken kadroya dahil olan Füsun karakteri herkes tarafından merak ediliyor. İlerleyen bölümlerde sık sık karşılaşacağımız Füsun karakterini kimin canlandıracağı henüz açıklanmadı. Fakat Füsun’un gelmesi Bahar’ın tekinsiz komşusu Jale’i rahatsız edecektir.

Dizinin sıkı takipçileri, Kadın dizisi Füsun kimdir, gerçek adı, hayatı ve daha önce rol aldığı dizileri oldukça merak ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu en çok araştırılan ve merak edilen konulardan bir tanesi. Araştırmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Füsun karakterinin kim olduğunu en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.