Kadın Dizisi Enver Öldü Mü? Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 23 Mayıs 2018 : 04:07
0

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Kadın’da yine duygu ve heyecan dolu bir bölümü geride bıraktık. Dizin en sevilen karakterlerinden biri olan Enver’in hayatı tehlikededir. Peki Kadın dizisi Enver ölecek mi? 

Bahar’ın ve çocukların en büyük destekçisi Enver, bugün çıktığı kapıdan geri dönebilecek mi? Dizinin 31. bölümünde Sarp’ın Enver’le görüşeceğini öğrenen Pırıl’ın babası bunu engellemesi için adamlarına emir verir. Bu işi Sarp’a zarar vermeden halletmelerini ve yaşlı adama zarar gelmesinin umurumda olmadığını söyler. Evden çıkan Enver’in kötü haberi gelir peki Enver gerçekten öldü mü?

Levent Hatice’ye Enver’in fenalaştığını hastanede olduğunu söylese de Hatice öldüğünü düşünür ve göz yaşlarına boğulur. Levent ısrarla ölmediğini fenalaştığını tekrarlar fakat Hatice’nin dünyası başına yıkılır. Şirin ise babasının kendisi yüzünden vurulduğunu düşünerek çılgına döner. Bahar ise haberi alır almaz gözyaşları içinde Ceyda’nın kapısına dayanır.

Evden çıkarken bile üzerinde hüzün ve duygusallık olan Enver ölecek mi? Enver dedenin öleceğini sanmıyoruz. Dizinin en önemli karakterlerinden birine hayat veren Şeref Erol diziden ayrılmayacak. Sezon finaline adım adım yaklaşırken dizide heyecanı artırmak için yazılmış bir senaryo olduğunu düşünüyoruz.

İzleyici kitlesi uzun süredir dizinin durağan ve hareketsiz ilerlediğini ve haftalardır aynı konuların işlendiğini sosyal medya ve diğer platformlarda dile getirdiler. Bunun üzerine izleyiciyi heyecanlandırmak için önemli bir karakter üzerinden heyecan yaratılmaya çalışılıyor.

Sizce Kadın dizisi Enver ölecek mi?