Kadın Dizisi 6 Mart 19. Bölüm Fragmanı İzle – Neler Olacak


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 23:20
0

Fox ekranlarının dram ve duygu yüklü hikayesi Kadın dizisinde heyecan giderek artıyor. 2 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Bahar’ın hikayesi kimine örnek olurken kimini hüzünlendiriyor. Kadın dizisi son bölümde yaşananların ardından dizi severler 6 mart 19. bölüm fragmanı ve gelecek bölümde neler olacak sorularına yanıt aradı. İşte gelecek bölümü iple çekenler için Kadın dizisi 19 martta neler olacak sorusunun yanıtı…


Kadın Dizisi Pırıl Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri?


Son bölümde teyzeleri yüzünden annelerinin ölüm kalım savaşı verdiğini öğrenen Nisa ve Doruk Bahar’a duygusal anlar yaşatmıştır. Şirin’in son yaptığına dayanamayan Bahar eşyalarını toplar ve evine döner. Enver de onunla birlikte gitmiştir. Dostlarının ve Arif’in desteğiyle evine yerleşen Bahar yeni hayatına adapte olmaya çalışır. Arif onun iyiliği için annesinin yanında kalmasını istese de mahalleye dönmesine içten içe sevinir.

Enver ve Bahar’ın evden ayrılmasına üzülen Hatice ise Şirin ile ilgili bir gerçeğin daha ortaya çıkmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Yaşadığı hayal kırıklıklarını üst üste biriktiren Hatice’nin Şirin’e olan patlaması bu defa çok daha ağır olmuştur. Şirin yaşadığı son olaylardan sonra iyileşecek mi yoksa yalanlarına devam edecek mi?

Diğer taraftan Alp, annesini bulmak için gittiği yerde onu  bulamayınca Pırıl ile yüzleşmesi ağır olur. Her gün geçmişe olan merakı daha da artan Alp; Bahar ve çocuklara ulaşabilecek mi? Acının, hüznün ve duygunun aynı anda yaşandığı ekranların sevilen dizisi Kadın’da 6 mart 19. bölümde neler yaşanacak?

Kadın dizisi 19. bölüm fragmanı 6 Mart özet