Kadın Dizisi 5 Kasım Salı Neler Olacak? 7. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 23:51
0

Kadın Dizisi yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Enver Şirin’in odasında telefonu bulur. Tuvalete gizlenip telefonu açar ve Sarp’ın öldüğü zaman Şirin’in de orada olduğunu öğrenir. Tüm olup bitenden habersiz olan Enver’in ise, Şirin’in odasında bulduğu telefondan sonra kafası iyice karışmıştır ve Şirin’e karşı olan şüphesi giderek artacaktır. Kadın Dizisi 5 Kasım Salı Neler Olacak? 7. Bölüm Fragmanı

Geçtiğimiz bölümde Şirin’in öldüğünü düşünen Hatice, yolun sonuna geldiğini düşünür. Ama Hatice verdiği kararda Şirin kadar şanslı olacak mıdır? Bahar olup bitene anlam veremediği için Enver’i arar ve Hatice’ye ulaşmaya çalışır. Enver, Bahar’a hiçbir şey anlatmamakta kararlı olsa da Bahar bir şekilde Hatice ile Şirin’in hastanede olduğunu öğrenir.

Hatice’yi görmek için hastaneye giden Bahar, Jale’nin yardımıyla Hatice’yi ziyaret eder. Tüm olup bitenden habersiz olan Enver’in ise, Şirin’in odasında bulduğu şeyden sonra kafası iyice karışacak ve Şirin’e karşı olan şüphesi giderek artacaktır.


Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Geri Dönecek mi?<<<tıkla


KAdın Dizisi 7. Bölüm Fragmanı