Kadın Dizisi 30 Ocak Neler Olacak? 14. Bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 19:13
0

Etkileyici ve özgün konusuyla salı akşamlarına damga vuran Kadın dizisinde yine hüzün dolu bir bölümü geride bıraktık. Dizinin takipçileri yeni bölümü iple çekerken herkesin aklında ; telefonla ilgili gerçeği öğrenen Bahar bundan sonra ne yapacak? Sarp gerekten yaşıyor mu? Bahar Sarp’a ulaşabilecek mi  soruları cevap aradı… İşte Kadın dizisi 30 ocak neler olacak, 14. bölüm fragmanı ve özeti..


Kadın Dizisi Sarp Yaşıyor mu? Nasıl Kurtuldu?


Kadın dizisi 30 ocak yeni bölümde neler olacak sorusuna gelmeden önce geçtiğimiz hafta neler yaşandığını hatırlayalım. Bahar Sarp’ın telefonunda ölüm haberinden sonra atılan mesajları okur ve Sarp’ın yaşadığını düşünmeye başlar. Sevincini sadece Yasemin’le paylaşır. Yasemin, mesajın geldiği numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için numarayı arar ve çalan telefonun Şirin’ ait olduğunu anlar.. Yasemin öğrendiği gerçeği Şirin’i nasıl açıklayacağını düşünürken şok bir gelişme yaşanır. Bahar Sarp’a ait olan telefonu düşürür ve telefon kapanır. Bozulduğunu düşünerek tamire götürür. Ve telefonu kendisine ulaştıran kişinin Enver olduğunu öğrenir.

Duydukları karşısında şaşkına uğrayan Bahar, Enver’den tüm gerekleri açıklamasını ister. Tamda bu sırada Şirin gelir ve gerçekleri anlatacağını söyler. Gerçeklerle yüzleşme noktasına gelen Bahar’ı bundan sonra  neler bekliyor? Kadın dizisi 30 ocak neler olacak? Kadın dizisi 14. bölüm fragman ve özeti…

https://www.youtube.com/watch?v=J0pJn4U_oWc