Kadın Dizisi 23. Bölüm Fragmanı 3 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 22:21
0

Kadın dizisi başladığı günden itibaren merakla beklenen Şirin ve Bahar yüzleşmesi nihayet gerçekleşti. Dizinin son bölümü biter bitmez gelecek hafta neler yaşanacak sorusu izleyenler tarafından merak edildi. İşte Kadın dizisi 23. bölüm fragmanı ve 3 nisan neler olacak sorularının yanıtı…

Bahar, Şirin ve Sarp arasındaki ilişkiyi öğrenir öğrenmez hesap sormak için Şirin’i bulmaya çalışır. Fakat bu yüzleşmenin gerçekleşmesinden korkan Hatice Şirin’i evden gönderir. Bahar bu gerçeği bilip fakat ondan saklayan herkese karşı tavır almıştır. Enver başta olmak üzere Arif ve Yeliz’i hayatından çıkardığını söylemiştir. Fakat Arif bunu onun iyiliği için yaptığını Bahar’a öyle güzel açıklamıştır ki Bahar Arif’e karşı düşüncelerini değiştirmiştir.

Bahar ile Şirin’in yüzleşmesi oldukça sert geçmiştir. Bahar Şirin’i karşısında görünce sinirlerine hakim olamamış ve ona saldırmıştır. Bu kadar yükü tek başına taşımaya çalışan Bahar’ın nefes aldığı tek yer çocuklarının yanıdır. Öte yandan Amerika’ya gitmek için gün sayan Pırıl, gitmeden önce bir yolunu bulur ve Baharla tanışır. Sarp’ın her an Bahar’ın yaşadığından haberi olmasından korkan  Pırıl bir an önce yolculuk gününü beklemektedir. Vicdanlı bir tarafı olan Pırıl ne yapacak?

Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice nasıl bir yol izleyecek? Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrenecek mi? dizinin hayranları yeni bölümü iple çekerken Kadın dizisi 23. bölümde neler olacak 3 nisan fragmanı sorularını dizi biter bitmez araştırmaya başladı.