Kadın Dizisi 2. Bölüm Fragmanı ve Özeti-Bahar Gerçekle Yüzleşecek


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 11:15
0

Fox ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara gelen Kadın dizisi aldığı reyting oranları ile kanalını ve yapımcısını sevindirdi. İlk bölümü geride bırakan dizi dram türünde izleyenleri ekranlar akilitlemeyi başardı. KAsın dizisinin 31 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 2. bölümünde neler olacak? Kadın Dizisi 2. Bölüm Fragmanı ve Özetini haberimizden takip edebilirsiniz. Öncesinde diziyi yeni takip edecekler içinb kısaca bilgi verelim.

Dizide Özge Özpinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil gibi isimler yer alıyor. Med yapım’ın yapımcılığında, Merve Girgin Aytekin’in yönetmenliğinde ve Hande Altaylı’nın senaristliğinde Fox tv ekranlarında sayircisi ile buluşmaktadır.

Hayatının aşkı Sarp’la (Caner Cindoruk) bir vapur seyahatinde tanışan Bahar (Özge Özpirinçci), onu erken yaşta ötelere göndermiş ve iki çocuğu ile kala kalmış bir kadındır. Annesi (Bennu Yıldırımlar) tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştır.

Bahar’ı Sarp’a duyduğu aşkla beraber hayata bağlayan sadece iki şey vardır, kızı Nisan ve oğlu Doruk. Zor hayat koşullarında ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmayan Bahar, onlar için gece gündüz çalışır. Yıllar sonra annesiyle yüzleşen Bahar, kocasının ölümüyle ilgili bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

Kadın Dizisi 2. Bölüm Fragmanı