Jet Sosyete’nin Tonguç’undan Az Bilinen Gerçekler! Enis Arıkan Kimdir?


Güncelleme: 15 Nisan 2018 : 21:35
0

Jet Sosyete dizisinde Tonguç karakteri ile karşımıza çıkan Enis Arıkan gösterdiği performans ile göz doldurmayı başardı. Müdür Yaşar’ın kuyusunu kazmaya çalışan Tonguç’un hal ve tavırları izleyenleri güldürürken aynı zamanda da kızdırmakta. Tonguç, diğer adıyla Tony performansı ile göz doldururken oyuncu Enis Arıkan merak edildi.

Enis Arıkan, 1983  kimdir sorusuna geçmeden önce Tonguç karakterinden bahsedelim. Tonguç(Tony) alışverişe, iyi bir hayata, lükse karşı içinde inanılmaz bir iştiyak vardır. Tatlı dilli, espirili bir yapıya sahip olan Tonguç, dedikoducu, entrikacı bir yana da sahiptir. Özpamuk Tekstil’in baş tasarımcısı olarak görev yapmaktadır. İşte yükselmek için ise başkalarının kuyusunu kazmaktan hiç çekinmemektedir.

Jet Sosyete Tony (Tonguç) karakterini canlandıran oyuncumuz Enis Arıkan’dır. Enis Arıkan 1983 İstanbul doğumludur. İlk olarak 1998 yılında ekranlarda gösterilen Aynalı Tahir dizisinde kendisine yer bulmuş ve sektörde ilk adımını atmıştır. Daha sonra pek çok projede yer alan Enis, sadece oyunculuk yapmamakta aynı zamanda aktif bir şekilde instagram hesabını da kullanmaktadır. İnstagramdan paylaştığı resim ve videolarla popülerliğini arttırmıştır.

Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de okumuştur.  Müjdat Gezen’de tiyatro bölümü okuyan Enis, bilgi Üniversitesinde Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünde okumuştur. Ezgi Mola ve Sebnem Bozoklu’nun sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, dizilerin yanı sıra reklam projelerinde de rol almıştır.