Jet Sosyete’de Ahmet Kural’a Şok Gönderme! Gülse Birsel’den Olay Replikler!


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 15:22
0

Jet Sosyete dizisinin bugün yayınlanacak 2. sezon 7. bölümünün ön izleme sahnesinde kime gönderme yapılıyor?

Gülse Birsel’in senaristliğini ve oyunculuğunu yaptığı TV8 dizisi Jet Sosyete‘den şok gönderme. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüme dair ipuçlarını içeren ön izleme sahnesini izleyenlerin aklına hangi ünlü aktör geldi?

Jet Sosyete dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden bir sahnenin gösterildiği ön izlemede Gizem karakterinin sözleri olay yaratacağa benziyor.

GİZEM’DEN OLAY SÖZLER

Jet Sosyete dizisinde Gizem karakterinin yer aldığı dizi setinde bir tokat sahnesi yaşanıyor ve yönetmen bu sahneyi ‘itiş kakış’a çeviriyor. Bunun üzerine Gizem karakterinin ağzından ise şu sözler dökülüyor:

‘Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum. Rezil bir adam bu karakter yani iğrenç bir herif öyle mi’

HEDEF AHMET KURAL MI?

Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel‘in canlandırdığı Gizem karakterinin bu sözleri ünlü şarkıcı Sıla’ya uyguladığı şiddeti ‘Vurmadım, itiş kakış oldu’ şeklinde açıklayan Ahmet Kural’a gönderme olarak yorumlandı.

‘BU ADAMLAR MAÇO DEĞİL PSİKOPAT’

Ön izleme sahnesinin ilerleyen dakikalarında itiş kakışın devam etmesi üzerine Gizem karakteri bu defa sözlerine şöyle devam etti:

‘Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kim aşık oluyor bu adamlara. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Seneryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız’

SENARYOYU DA KENDİSİ YAZIYOR

Gülse Birsel‘in kendi yazdığı senaryoda kendisinin canlandırdığı bir karaktere böyle replikler yazması usta yazar ve oyuncunun gönderme yaptığını düşündürdü.

SILA İLE MAHKEMELİK OLMUŞTU

Oyuncu Ahmet Kural, o dönemki kız arkadaşı ünlü şarkıcı Sıla‘ya kendi evinde şiddet uygulamıştı.

Şiddet gören şarkıcı Sıla, önce darp raporu almış daha sonra adliyeye giderek Ahmet Kural’dan şikayetçi olmuştu. Şikayet üzerine Ahmet Kural da adliyeye giderek ifade vermişti.