Jet Sosyete Final Mi Yapıyor? Yeni Bölüm Neden Yok? Gülse Birsel Açıkladı?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 14:23
0

Tv8‘de Çarşamba akşamları yayınlanan Jet Sosyete dizisinde neler oluyor?

Yeni bölüm fragmanları yayınlanmayan dizi bitti mi? Dizinin senarist ve oyuncusu Gülse Birsel neden yeni bölüm olmadığını açıkladı?

FRAGMAN YAYINLANMADI

Jet Sosyete‘de bu hafta yeni bölüm bekleyen izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmadığını görenler ‘acaba dizi yayından mı kaldırıldı?’ diye sormaktan kendilerini alamadı.

GÜLSE BİRSEL AÇIKLADI

Bütün bu merak edilen soruların yanıtı Gülse Birsel’den geldi. Gülse Birsel dizinin bitmediğini ancak bu hafta en komik bölümlerin yer aldığı bir özel bölüm yayınlanacağını duyurdu.

YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Jet Sosyete’de yeni bölüm neden yayınlanmayacak?

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

SEBEP FUTBOL MAÇI

Dizinin aynı zamanda senaristi de olan oyuncu Gülse Birsel, Jet Sosyete‘nin yeni bölümünün yayınlanmama sebebi olarak Galatasaray’ın Lokomotif Moskova ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçını gösterdi.

‘MAÇ OLUNCA BİZİ SEYRETMİYORSUNUZ’

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gülse Birsel şunları söyledi: “Bu hafta yeni bölüm yok, ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız.”Siz Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçını rahat rahat seyredin, biz de bir nefes arası verelim dedik. Yav bırak, maç olunca onu seyrediyorsunuz, biliyorum! Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz!”

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLMUŞTU

Bu sezonun başında Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ancak beklentileri karşılamayınca Tv8’e transfer olan Jet Sosyete dizisinin ekran macerası devam ediyor.

JET SOSYETE OYUNCULARI

Tv8 ekranlarında her çarşamba günü yayınlanan Jet Sosyete dizisinin başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Şahin Irmak, Deniz Cengiz, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Özlem Eren, Enis Arıkan, Çağlar Çorumlu ve Yasemin Sakallıoğlu gibi ünlü oyuncular yer almakta.

BKM yapımcılığında çekilen Jet Sosyete dizisinin yönetmenliğini Hakan Algül yapmakta. Dizinin senaristliğinin ise aynı zamanda başrol oyuncusu da olan Gülse Birsel yapıyor.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü 5 Aralık çarşamba günü tv8 ekranlarında olacak.