Jet Sosyete Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 22:27
0

Jet Sosyetenin Sevilen Oyuncusu Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Jet Sosyete, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve TV8’de yayımlanan Türk durum komedisidir. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmeni Hakan Algül’dür. Dizi TV8 ekranlarında yayınlanmaktadır. TV8 in sevilen programı Jet Sosyete her bölümüyle güldürmeye devam ediyor. Komedi dizisi olan Jet Sosyete oyuncu kadrosundan senaristine kadar her konuda başarısından konuşulmaya devam ediyor. Jet Sosyete kadrosuyla zaten bir olay. Sosyal medyada ünlü olan fenomenlerde  oyuncu kadrosunda bulunduruyor. Her hafta renkli kadrosuyla bizleri güldürmeye devam ediyor.

Jet Sosyete Oyuncularından Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yasemin Sakallıoğlu 30 yaşındadır.
Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır.
Birkaç yıl önce çektiği videoları sosyal medyaya yükleyen Yasemin Sakallıoğlu hiç beklemediği anda halkın ilgisini çekti. O günden beri sosyal medyaya videolar çekerek yükleyen Yasemin Sakallıoğlu’nun ünü git gide artmaktadır. Yasemin Sakallıoğlu’nun videolarının başlarda içeriği  Karadenizli olan annesini taklidini yaparken şimdilerde ise yeni gelinlerle ilgili videolar çekmektedir. Yasemin Sakallıoğlu’nun yeteneği tek biz izleyenlerin dikkatini çekmemiştir. Yapımcılarında  dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayın hayatına giren  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Dizide canlandırdığı Lütfiye karakteriyle karşımıza bam başka biri olarak çıkmıştır. Oyunculuğu çok beğenilen Yasemin Sakallıoğlu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrıldıktan sonara TV8 ona kapılarını açmıştır. Acun Ilıcalının kanalı olan TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Karadenizli bir kızı canlandırmaktadır.

Yasemin Sakallıoğlu Evleniyor mu?

Başarılı oyuncu Yasemin Sakallıoğlu baba tarafından aslen Sakarya, anne tarafından ise aslen Rizelidir. Sık sık sevgilisi ile sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşımlar yapmaktadır. Instagram hesabı üzerinden sevgilisinden evlenme teklifi alan Yasemin Sakallıoğlu herkese yüzüğünün fotoğrafını atarak evet evleniyorum yorumlu fotoğraf attı. Sevgilisi ile olan fotoğraflarından çiftin birbirine çok yakıştığını ve mutluluklarının yüzlerinden okunduğunu söyleyebiliriz. Düğünlerinin ise yakın tarihte olacağı haberleri gündeme gelmektedir. Çifte şimdiden mutluluklar dileriz. Jet Sosyeteden sonra yeni projelerle ekranlara geleceğini umuyoruz. Tahminlerimize göre Yasemin Sakallıoğlu’nu ekranlarda görmeye devam edeceğiz.