Jet Sosyete Gülse Birsel Kimdir, Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 12:12
0

Tv 8 de yayınlanan Jet sosyete dizisinin başrollerinden biri olan Gülse Birsel acaba kimdir yaşı kaçtır nerelidir evlimidir çocukları var mıdır sevgilisi var mıdır nerede okudu asıl mesleği nedir ilgi alanları nelerdir bir çok zor aklımıza geliyor.

Gülse Birsel Jet sosyete dizisinde Gizem Özpamuk karakterine can veriyor. Gizem Özpamuk eski mankenlerden biridir ve Cengiz Özpamuk ile evlidir. JetSet sitelerinde Cengiz’in önceki eşinden olan Ozan  ve kaynanası ile yaşamaktadır. Gizem önceleri orta halli bir ailede yaşarken şimdi bir zenginliğin içindedir ve Gizem çok abartılı bir Türkçe üslubu ile konuşmaktadır. Gizem şatafat seven ve yakın arkadaşı Safiye ile gezmeyi seven birisidir, şu sıralar dizinin içinde çekilen bir dizinin oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor ve Gizem her gün sete gidip dizinin çekimlerine katılıyor .Peki Gülse Birsel kimdir gerçekte buna bakacağız şimdi.

Cebirsel 47 yaşındadır 11 Mart 1971 doğumludur. Gülse Birsel uzun boyu ve düzgün proporsiyonu ile karşımıza her zaman çıkmaktadır. Annesi ev hanımı babası Avukat abisi eski voleybolcu ve göz doktorudur. Kendi isteği ile olmasa da  Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi . Daha sonra 1994-1996 senelerinde Columbia Üniversitesi’nde sinema yüksek lisansını da yapıp bitirdi. Hem yazar hem oyuncu hem de yönetmendir ilk işi ise ATV de 3 ay boyunca sabah bülteninin dış haberini yazdı. 1999 yılından beridir Murat Birsel ile evlidir.

Aile Arasında filminin senaryosunu yazdı. Avrupa Yakası dizisinde yer  aldı. 1997 ile 2003 yılına kadar Herper’s Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. Atv de yayınlanan Eyvah!Eski Kocam isimli dizide Levent Özdilek ile başrollerini paylaştığı dizidr yer almıştır. 2002’de g.a.g isimli programın sunuculuğunu yaptı. Gayet Ciddiyim, Hâlâ Ciddiyim, Yolculuk Nereye Hemşerim,Velev ki Ciddiyim gibi kitapları vardır. Gülse Birsel gerçekten çok üretken bir kişiliğe sahiptir ,kimi zaman onu köşe yazılarında, kimi zaman onu dergilerde ,kimi zaman onu TV lerde, kimi zaman onu sinemalarda ,tiyatrolarda, birçok programda görüyoruz ama Gülse Birsel hiç durmuyor her zaman üretmeye devam ediyor. Yalan Dünya isimli dizi Atv’de yer alınca o da bu dizide rol aldı rol arkadaşların arasında Füsun Demirel Altan Erkekli gibi oyuncular yer almaktadır bakalım Gülse Birsel bundan sonraki zamanlarda neler üretecek ve karşımıza çıkacak.