İşte Can Yaman’ın Annesi: Görenler Çok Şaşırıyor!


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 11:29
0

Son dönemin en popüler oyuncusu kesinlikle Can Yaman! Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir fırtına etkisi yaratan ve böylelikle de oldukça büyük bir hayran kitlesi yapan yakışıklı oyuncu, neredeyse her gün magazinde ilk sayfalarında. Büyük bir hayran kitlesi olan Can Yaman’ın özel hayatı, ailesi de böylelikle çok mera ediliyor ve takip ediliyor. Ancak  ünlü oyuncunun annesi de en az onun kadar ünlü oldu diyebiliriz.

Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım
Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım

Merak edenleriniz var ise eğer, buyurun yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın sevgili annesi Güldem Hanım. Gerçekten de çok genç durmuyor mu? Maşallah kocaman!

Can Yaman’ın annesini görenler onun kesinlikle annesi olduğuna inanmıyor. Ablası, kız kardeşi bile olduğunu zannediyorlar. Ancak kesinlikle annesi gibi durmadığını söylüyorlar. Bizce de kesinlikle öyle!

CAN YAMAN’IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2015 – İnadına Aşk

2017 – Gönül İşleri
2016 – Hangimiz Sevmedik

2017 – Dolunay
2018- Erkenci Kuş

Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım
Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım

Duyduğumuza göre, Güldem Hanım sık sık oğlunun yanına sete ziyarete gidiyormuş. Oğlunun oyuncu olmasında en büyük destekçi de Güldem Hanım. Geçtiğimiz günlerde ünlü bir markanın (Desa) yüzü olan Can Yaman, katıldığı etkinlikte annesi Güldem Hanım da oğlunu yalnız bırakmayarak onunla birlikte etkinliğe katıldı.Anne- oğul beraber kameralara poz verdiler. Güldem Hanım’ın etkinlikte neşeli ve güler yüzlü hali oldukça dikkat çekti. Oğlu ile gurur duyan Güldem Hanım, onun her zaman destekçisi olduğunu her fırsatta dile getiriyor ve oğlunun üzerine adeta titriyor!

Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım
Can Yaman ve Annesi Güldem Hanım

CAN YAMAN’IN ANNESİ KAÇ YAŞINDA?

Can Yaman’ın annesi Güldem Hanım, 48- 49 yaşlarında olduğunu söyledi.

Can Yaman’ın annesi Güldem Hanım ve babası Güven Bey, Can Yaman çok küçükken ayrılmışlar. Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüğünü, babasının da onun idolü olduğunu söylüyor Can Yaman.

CAN YAMAN’IN AMCASI DA ÜNLÜ!

Can Yaman’ın amcası da ünlü bir futbolcu. Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcularından Fuat Yaman, Can Yaman’ın amcası oluyor.

O zaman bizden de Can Yaman’ın annesi Güldem Hanım’a kocaman bir maşallah! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, yorumlarda buluşalım.