İstanbullu Gelin Yaz Kimdir? Gerçek Adı? Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 18 Ağustos 2018 : 23:22
1

[kirmizitext]İstanbullu Gelin[/kirmizitext] 27 Ağustos’ta sete çıkma hazırlığı yaparken kadrosunu da yeni isimlerle güçlendiriyor. Diziye Faruk ve Süreyya’nın kızları olarak Yaz karakteri giriş yaptı. Yaz kimdir?

İstanbullu Gelin’in 2018-2019 sezonu için yeni bir karakter oluşturuldu. [kirmizitext]Süreyya[/kirmizitext] geçtiğimiz sezon hamileydi. Bu sezon doğum yapan çocuğu büyüyen Süreyya, genç bir kızın annesi olarak yeni sezonda evlerimize konuk olacak. Süreyya’nın genç kızını ise Yaz karakteri ile Ahsen Eroğlu canlandıracak. Peki Ahsen Eroğlu kimdir?

Ahsen Eroğlu en son Anne dizisinde Duru karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Performansı ile yıldızı parlayan Ahsen, 1993 Tekirdağ/Çorlu doğumludur. 160 cm boyunda olan genç oyuncu 49 kg ağırlığındadır. Okul yıllarında başladığı oyunculuk merakını onun kariyeri haline gelmiştir.

Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Ahsen, üniversite sonrası oyunculuğa yönelmiştir. İlk oyunculuk deneyimlerini ise reklamlarla yapmıştır.  Oynadığı ilk reklamlar ise Yedigün ve Tadım reklamları olmuştur. Daha sonra ilk dizi deneyimini ise Bir Modern Habil Kabil Hikayesi isimli projede olmuştur.

Bir Modern Habil Kabil Hikayesi dizisi uzun dönemli bir dizi olmamıştır. Akabinde performansı ve güzelliği ile göz dolduran genç oyuncu Ahsen Eroğlu, Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna dahil edilmiştir. Meleki Hatun karakterini canlandıran oyuncu bir anda sektörün gözdesi olmuştur.

Hemen akabinde Anne dizisinden teklif almıştır. Anne dizisinde Duru karakterini canlandıran oyuncu yeni sezonda bir çok teklif almıştır. Ancak güzel oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde karar kılmıştır. Kendisine yeni dizisinde başarılar dileriz.

1 YORUM

Comments are closed.