IŞIL YÜCESOY SEN ANLAT KARADENİZ’E Mİ GELİYOR?


Güncelleme: 19 Mart 2019 : 01:16
0

Çarşamba akşamları izlenme rekorları kıran, başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Usta oyuncu Işıl Yücesoy’un diziye dâhil olacağı söyleniyor. İşte detaylar..

HAYRANLARI DİZİYE DÂHİL OLMASINI İSTİYOR!

Işıl Yücesoy’un hayranlarının, Sen Anlat Karadeniz dizisine katılmasını istediği ortaya çıktı. Hatta, sosyal medya üzerinden dizi ekibine bu taleplerini belirttiler. Yapım ekibinin, oyuncuyla görüştüğü biliniyor. Eğer diziye dâhil olursa, “Gülendam” adında bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Işıl Yücesoy’un da bu teklife sıcak baktığı söyleniyor. Ancak, katılıp katılmayacağı ise henüz netleşmiş gözükmüyor. Katıldığı takdirde, pek çok seyircinin ve de oyuncunun hayranlarının mutlu olacağından, dizinin izlenme oranlarının daha da artacağı tahmin ediliyor. Şimdi Işıl Yücesoy kimdir? Açıklayalım.

IŞIL YÜCESOY KİMDİR?

Oyuncu, 2 Ekim 1945 tarihinde Kırklareli’nde dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde tamamladı. Mezun olunca, 1969 senesinde Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başladı. Çok sayıda tiyatro oyununda rol aldı. 1975 yılında da şarkıcı olarak sahne almaya başladı. 4 adet 45’lik çıkardığı bilinmektedir.

OYNADIĞI DİZİLER

Sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Ancak en bilinenlerinden bir tanesi 2004 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı dönem dizisi olan, “Çemberimde Gül Oya” dizisidir. Güz Yangını, Rüya Gibi, Goncakaranfil, Üvey Baba, Yol Arkadaşım, Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk, Hayat Mucizelere gibi dizilerde rol almıştır. 2014 yılında tekrar Çağan Irmak’ın yönettiği “Unutursam Fısılda” adlı filmde büyük beğeni toplamıştır. En son rol aldığı dizi 2017-2018 döneminde Aşk ve Mavi dizisi olmuştur.