Bizim Hikaye Fikri Ölecek Mi? Diziden Çıktı Mı?


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 23:36
0

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye sürpriz gelişmelerle yayın hayatına devam ediyor. Dizinin son bölümünde organ mafyasına kurban giden Fikri ölecek mi? Bizim Hikaye Fikri diziden ayrılacak mı? soruları izleyenler tarafından sorgulandı. Babalarını kaybetme korkusu yaşayan çocuklar zor anlar yaşarken doktorların yaptığı açıklamalarla daha da yıkılırlar.


Bizim Hikaye Hülya Kimdir? Adı, Yaşı ve Sevgilisi


Dizinin 23. bölümünde doktorlar Fikri’nin bir kaç gün içinde karaciğer nakli yapılmaması durumunda hayatını kaybedeceğini açıklar. Uzun süredir bu zorlu hastalıkla mücadele veren Fikri son günlerini mi yaşıyor? Hastanede ölüm kalım savaşı veren Bizim Hikaye Fikri ölecek mi? Filiz bir yandan babasının acısıyla savaşırken bir yandan Barış’ın onun görmezden gelişine katlanmak zorunda kalıyor.

Babasıyla ilgili kötü haberi alan Filiz onu görmek için yanına girdiğinde duygusal bir konuşma yapar. Kimi zaman ona çok kızdığını söylese de onu aslında ne kadar sevdiğini gözyaşlarıyla anlatır. Daha sonra kardeşlerinin de gelip babalarıyla vedalaşmasını ister. Ekran başındakilerin de duygusal anlar yaşadığı Bizim Hikaye dizisinde Fikri ölmeyecek. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Fikri ilerleyen bölümlerde iyileşecek ve eski günlerine dönecek.

Diğer taraftan Yeliz bu işin içinden nasıl çıkacağının yollarını arıyordur. Yeliz; Barış ve Filiz’i tamamen ayırmak için Cemil ile iş birliği yapmak ister. Cemil’in Yeliz’e cevabı ne olacak? Barış ise Filiz’i hayatından tamamen çıkarmayı kafasına koymuştur. Filiz’e yokmuş gibi davranan Barış diğer aile üyelerini de kendine uzaklaştırmak için aynı mesafeyle yaklaşır.

Fazla alkol tükettiği için yakalandığı Siroz hastalığının tek tedavisi akciğer naklidir. Bunun için kan bağı olan tüm yakınlarından kan örneği alındı fakat hiç bir çocuğunun dokusu kendisi uyumlu çıkmadı. Fikri için gereken karaciğer nakli önümüzdeki bölümlerde temin edilecek. Dizinin orijinal halinde Fikri son bölümlere kadar dizide kalacak. Sadece heyecanın ve izleyicinin dikkatini çekmek ilgisini diri tutmak için senaryoda bu tarz sahnelere yer veriliyor.

Bizim Hikaye Fikri ölecek mi öldü mü diziden ayrıldı mı sorularına böylece cevap vermiş bulunuyoruz.

Bizim Hikaye Fikri ölecek mi?