Hercai Dizisinin Başrolü Belli Oldu!


Güncelleme: 27 Nisan 2019 : 13:41
0
Hercai Dizisi Başrolü Kim?

ATV ekranlarında yeni dizi hazırlıkları tam gaz sürerken, birçok yapım şirketi de uğraş verdikleri bu dizileri tutturmak için en sağlam şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. İşte onlardan bir tanesi de Hercai dizisi olacak.

İddialı kadrosu ve hikayesiyle de seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizi bakalım seyirciyi ekran başında yakalayabilecek mi? İşte diziyle ilgili detaylar..

Hercai Dizisi Yapım Şirketi – Yönetmen ve Senaristi Kim?

Yeni dizinin hazırlıklarını üstlenen yapım şirketi Mia Yapım (Banu Akdeniz) olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda pek çok başarılı dizide parmağı olan Cemal Şan otururken, dizinin senaryosunu ise başarılı senaristler Eda Tezcan ve Feraye Şahin yazacak. Dizinin çekimleri ise Mardin’de olacak ve oranın dokusuyla ekrana gelecek.

Hercai Dizisinin Kadrosunda Kimler Var? Dizinin Başrol Erkeği Kim Oldu?

Dizinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı dizilerle karşımıza çıkan Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Oya Unustası ve Tansu Taşanlar gibi isimleri görüyoruz. Dizinin erkek başrolünün ise genç yetenek Akın Akınözü olduğu gelen ilk haberler arasında. Başrol kadın belli olduğunda haberimizde paylaşacağız.

Akın Akınözü Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

Dizinin başrolü Akın Akınözü, 1 Ocak 1990 Ankara doğumludur. Daha önce rol aldığı diziler ise Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem olmuştur.