Hercai Dizisinin Başrol Oyuncusu Kim Oldu!


Güncelleme: 27 Nisan 2019 : 13:40
0

Atv’nin Yeni Dizisi Hercai  Ne Zaman Başlıyor?

Atv ekranlarında yayınlanan  bir türlü dikiş tutturamayan dizilerden sonra Atv yeni dizilerinin ince eleyip sık dokumaya başladı. Dizilerinden çok ümitli olan kanal yine umduğunu bulamadı. Ağlama Anne ve Şahin Tepesi dizileri final yapma kararı alan  Atv’nin dizileri reyting engeline takılıyor. Özellikle izleyicinin çok sevdiği Şahin Tepesi dizisi tamamen reyting kurbanı olmuştu. Dizinin 6. Fragmanında final kararı alması izleyicilerini hüsrana uğrattı.

Atv’nin  diziler konusunda oldukça dikkatli davrandığının haberleri geliyor. Yeni sezon hazırlıkları yapan kanal yeni sezonda iddialı bir yapım ile gelecek gibi görünüyor. Yeni bir dizisi için hazırlıklar sürüyor. Kanal diziyi önce sır gibi sakladı daha sonra ismi açıklanan dizinin kadrosu ses çıkartmaya başladı. Atv’nin yeni sezonda umut bağladığı dizi Hercai beklentileri karşılayabilecek mi? Hercai dizisinin konusu ne ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosu belli oldu mu? Başrollerde kim oynayacak? Tüm bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Atv’nin sır gibi sakladığı Hercai dizisinin, sırları dökülmeye başladı. Yeni proje ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Mia Yapımın yapımcılığını üstlendiği Banu Akdeniz’in Atv için çekeceği yeni dizi ‘Hercai’nin çekimleri başlamıştı. Mardin Midyat’ta çekilen dizi yapımcısı için de bir ilk özelliği taşyor.  Senaristliğini Eda Tezcan ile Feraye Şahin’in yaptığını dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturacak.

Atv’nin Yeni Sezon Dizisi Hercai’nin Başrolü Kim Oldu?

Hercai’nin başrol kadın yıldızı ‘İstanbullu Gelin’ ve ‘Yasak Elma’ dizileriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin oldu. Sloganı Mevlana’nın “Hayat bir kelebeğin ömrü kadardır. Ne kırmaya gelir ne de kırılmaya…” sözlerinden oluşan dizide Ebru Şahin, ‘Reyyan’ karakterine hayat verecek.

Hercai’nin Konusu Ne Olacak?

İntikamla doğan güçlü bir aşkın etkileyici hikâyesini anlatan dizide Reyyan’ın partneri Miran rolünü kim canlandıracak şimdilik belli değil. Güçlü kadro oluşturulmaya çalışılan ‘Hercai dizisinde  Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Servet Pandur, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi usat oyuncular yer alıyor.Dizinin Bedirhan adlı çocuk karakteri için de Mardinli Yusuf Bedir’le anlaşıldı. Gülçin Santırcıoğlu canlandıracağı “Sultan” karakterini canlandıracak.