Hercai 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı mı!


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:35
0

ATV ekranların son döneme damga vuran reytingleri kasıp kavuran dizisi Hercai dizisi bu hafta yayınlanan 2. Fragmanıyla gündeme oturdu.  Başarılı oyuncu kadrosu ve çok sevilen sürükleyici senaryosu ile Cuma akşamları zirveyi kimseye bırakmayan dizideki  geçen haftaki  son gelişmeler izleyicisini merakta bıraktı.

Hercai; Reyyan Ne Yapacak?

Reyyan’ın Miran’ı bırakıp gitmesini kabul edemeyen Miran şimdide sevdiği kızın başkasıyla evlenmesine şahit olacak.  Reyyan’a olan aşkı intikamından baskın gelen Miran’ın ne yapacağı merak konusu iken konaktakilerin ise bu durumu nasıl karşılayacağı açıkca belli olsa da Azat’ın kararlı duruşu işleri bir nebze kolaylaştırıyor. Reyyan’ın Azat ile gitmeyeceğini bilen Gönül’ün Reyyan’a Miran ile evli olduğunu söylediği düşünülürken ilk defa zafer kazanan Gönül ise olacakları bilmeden oldukça keyifli görünüyordu.

Hercai 6. Bölüm’de Neler Yaşandı!

Son bölümde Gül Hanım sayesinde dedesinin elinden kurtulan Reyyan kardeşini görmesine mutlu olsa da Miran’ın yanında kalmak istemez. Reyyan, Miran’ın intikamını kabullenemezken Miran, annesi ve babasının Hazar tarafından katledildiğini söylüyor. Miran ettiği intikam yeminini de anlatıyor. Reyyan nefesi kesilerek gözyaşları ile Miran’ı dinliyor. Reyyan babasının sandığı gibi bile olmadığını söylüyor.

Aslanbeyler  konağında  kalmak istemeyen Reyyan kaçmaya çalışınca korumalr tarafından tartaklanan Reyyan’ın durumu Miran’ı çıldırttı. Sevdiği kadına kimse dokunamaz diyen Miran korumalara göz dağı verip  Reyyanı  alıp vurulduğu eve götürüyor. Bu sırada Azat ile işbirliği yapan Gönülde son kozunu her şeye rağmen oynamaya hazırlanıyor.

Hazar Bey ise kızını ve ailesini alıp buralardan gitme peşindedir. Yaren ise intikanım sebebini öğrenmenin izini sürüyor. Tüm yaşananlardan habersiz olan Elif ise yolda dalgın dalgın yürürken Azat ile karşılaşıyor. Az kalsın Elife çarpacak olan Azat Elif ile ilgilense de cevapsız kalan sorular karşında onu bırakıp Gönül ile olan randevusuna gider. Tek başına dolaşan Elif cafede Azat, Yaren ve Gönül’ü görünce kafası iyice karıştı.

Hercai Dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için tıklayınız..