Hazal Kaya 2017-2018 Hangi Dizide Oynayacak Netleşti


Güncelleme: 1 Eylül 2017 : 22:38
16

Hazal Kaya 2017-2018 Hangi Dizide Oynayacak Netleşti

Ekranların beğenilerek takip edilen oyuncusu Hazal Kaya uzun bir aradan sonra yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun Adını Feriha Koydum dizisinden sonra  rol aldığı Maral Dizisi çok fazla ilgi görmemişti. Aras Bulut İynemli ile başrollerini paylaştığı dizi bir sezon yayınlandıktan sonra final yaparak veda etmişti. Daha sonra uzun bir ara veren Hazal Kaya 2017-2018 sezonunda yeni dizisinin haberini vererek hayranlarını sevindirdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan aşk dizisinin senaryosu tamamlandı. Yaz döneminde çekimlerine başlanacak dizi yeni sezonun başlaması ile ekranlarda ki yerini alacak.Adını Feriha Koydum dizisnden olaylı bir şekilde ayrılan güzel oyuncunun ciddi anlamda kaprisli olduğu hem set çalışanları hem rol arkadaşları tarafından dillendirilmişti. Buda güzel oyuncu için olumsuz bir imaj oluşturdu. Tv 8 deki dizisinin ardından güzel bir teklf almadığı gerekçesi ile ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Hazal Kaya’nın yeni dizisi oldukça merak uyandırdı.

Cast çalışmaları devam eden dizide güzel oyuncuya kim eşlik edecek henüz bilgi verilmedi. Başrol erkek oyuncu olarak ismi geçen oyuncular arasında bize en uygun yine İçerde dizisinin final yapmasının ardından boşta kalacak olan Çağatay ulusoy. İkilinin uyumu tartışılmaz. Sizce Hazal Kaya kiminle başrol oynamalı ? Düşüncelerinizi Yorum Kısmında Paylaşabilirsiniz

Güncelleme: Hazal Kaya Bizim Hikaye olarak duyurulan yeni dizide oynayacak. Dünyaca ünlü ‘Shameless’ dizisinden uyarlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle 14 Eylül Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak.


Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu


 

16 YORUMLAR

  1. ben Hazal kayayı çok seviyorum içerde dizisinin bitmesini istemiyorum ama Çağtay Ulusoy la daha önce dizi çevirmişti o yüzden başka birisidir

  2. ben Hazal kayayı çok seviyorum içerde dizisinin bitmesini istemiyorum ama Çağtay Ulusoy la daha önce dizi çevirmişti

  3. ben o hayat benim’in bitmesini istemiyorum. ayrıca sizin yüzünüzden dizi bitiyor. o hayat benim bitmesin diye kampanya başlatalım. o zaman kurtlar vadisi pusu salı gününe koyalım. dizi bitebilir deme. işinize gelmiyor. o hayat benim 200 fazla olsun sonra da bitirirsiniz değil mi?. izleyenlere o hayat benim bitince çok uzulecekler. bari başka kanalda yayınlansın ama pazar günü. hani 150 bitecekti. o hayat benim bitmesini istemiyoruz. hep sizin yüzünüzden. neden 131.bölümde bitiriyorsunuz. 143.bölümde bitirir. sizi şikayet edeceğim.

  4. neolur final yapmayın ben cok seviyorum o hayat benim dizisini ben EfAr icin izliyorum lütfen final yapmayın

  5. O hayat benim bitmesin. Sezon finali olup 2018 yılında da devam etmeli. Çok sevilen ve merak edilen bir dizi. Lütfen bitmesin.

  6. hem kaprisli hem de cok itici.ne boy ne pos var kizda.oyunculugu da cok kotu.surekli asık surat.kendisiyle ilgili bende tek kalan sey adini feriha koydum dizisinde emir’in onu kucakladigi sahnedeki yeteneksiz bagrislari.daha bir bagirmayi cagirmayi ogrenemiyorlar oyuncuyum diye geciniyorlar etrafta..

Comments are closed.