Hapisane Müdürü Nihal’e Ne oldu? Nihal’e Kim Ne Yaptı?Kim Öldürdü?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 22:28
0

Avlu dizisi 29 mart perşembe akşamı tüm heyecanıyla ekran serüvenine başladı. Dizi daha ilk bölümü ile izleyenlere heyecanı en üst seviyede yaşattı. Cezaevi müdürü Nihal’e ne oldu?

Hapisane müdürü Nihal bir yandan Azra bir yandan Kudret ile uğraşmaya çalışırken Deniz de aralarına karıştı. Hapisane müdürü plan yaptı. Ama neydi bilmiyoruz. Ama hapisanede karışıklık çıkmasını ve ısrarla kimsenin müdahale etmemesini istedi.

Bunun üzerine gardiyanları bu konuda iyice tembihledi. Jandarmaya benden habersiz haber vermeyin ne olursa olsun müdahale etmeyin benden haber bekleyin dedi.

Tabi bu boşluğu fırsat bilen Azra ve Kudret birbirine girdi. Bu arada karışlıktan etkilenmemesi için mahkumlardan biri kızını Deniz’e emanet etmiş olsa da kız Deniz’in elinden kaçtı. Çocuğun peşinden koşan deniz uzun bir kovalamacadan sonra yerde yatan ve kan kaybeden hapisane müdürü Nihal’i gördü. Herkes bir anda oraya toplandı.

Ve şimdi merak edilen konu hapisane müdürü Nihal’i kim öldürdü? sizce Nihal’i kim öldürdü? Ne için öldürdü? Nihal’in amacı neydi neden gardiyanların müdahale etmesini istemedi?